Velkommen til Finanscenter København

Når du vælger Danske Bank, får du adgang til et bredt netværk af specialiserede erhvervsrådgivere og markedsledende digitale værktøjer. Du får en finansiel sparringspartner, der kan hjælpe dig med at både planlægge og realisere virksomhedens målsætninger langt ud over Danmarks grænser.  

Men du bliver også kunde i en erhvervsbank, der er tilstædeværende og tilgængelig tæt på din virksomhed.  Uanset hvor internationale din virksomheds ambitioner er, har du brug for en bank, der forstår din virksomheds fundament, og som engagerer sig i jeres specifikke behov.  

Tæt på din virksomhed

I Finanscenter København tager vi os tiden til at forstå din virksomhed og jeres behov. I får et nærværende, proaktivt team i ryggen, som både er til stede tæt på jer og giver jer adgang til et internationalt netværk

En personlig erhvervsrådgiver

I samarbejde med et team af specialister giver jeres dedikerede rådgiver jer relevante perspektiver på virksomhedens økonomiske udfordringer og muligheder set i lyset af, hvilke mål I ønsker at opnå.

En proaktiv partner

Vi undersøger og udfordrer jeres eksisterende løsninger og processer med optimering for øje. I samspil med jer sætter vi rammen for de løsninger, der kan skabe værdi for jeres økonomifunktion i fremtiden.

Mere power på ESG

Vi hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med indsigter i udviklingen inden for ESG. Vi stiller også en række værktøjer til rådighed, som kan give jer et bedre afsæt for strategiske valg.

Tag en snak med os  

 Vi sidder fra 1. april 2024 klar til at hjælpe dig på Bernstorffsgade 40. Kontakt os på tlf. 45 14 00 00 mellem kl. 8.30-16.30

Eller bliv kontaktet, helt uforpligtende, af en af vores ervhervsrådgivere.

Kontakt mig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.