Velkommen til Finanscenter Trekantsområdet 

Når du vælger Danske Bank, får du adgang til et bredt netværk af specialiserede erhvervsrådgivere og markedsledende digitale værktøjer. Du får en finansiel sparringspartner, der kan hjælpe dig med at både planlægge og realisere virksomhedens målsætninger langt ud over Danmarks grænser.  

Men du bliver også kunde i en lokal erhvervsbank, der kender forudsætningerne for at drive forretning i Trekantsområdet til fingerspidserne.  Uanset hvor internationale din virksomheds ambitioner er, har du brug for en bank, der forstår din virksomheds fundament, jeres specifikke behov og som altid er tilgængelig og engageret i virksomheden.  


Tæt på din virksomhed

Vi tager os tiden til at forstå din virksomhed og jeres behov. Du får et nærværende, proaktivt team i ryggen, som både kender dit lokalområde og giver dig adgang til et nationalt og internationalt netværk. 

Vi har samlet specialister i alle fagområder i ét hus - og det gør det muligt for dig at få ekspertsparring inden for alle aspekter af din virksomheds økonomi. Mindst én gang årligt samler vi et helt team omkring dig, så vi sammen kan komme rundt om alle økonomiske muligheder. Og vi leverer løbende indsigter og analyser, der understøtter jeres strategiske beslutninger.

 

 

 

 

 

 

Niels Erikstrup Mortensen
Områdedirektør

En personlig erhvervsrådgiver

I samarbejde med et lokalt team af specialister giver jeres erhvervsrådgiver jer relevante perspektiver på virksomhedens økonomiske udfordringer og muligheder set i lyset af, hvilke mål I ønsker at opnå.

En proaktiv partner

Vi undersøger og udfordrer jeres eksisterende løsninger og processer med optimering for øje. I samspil med jer sætter vi rammen for de løsninger, der kan skabe værdi for jeres økonomifunktion i fremtiden.

Mere power på ESG

Vi hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med indsigter i udviklingen inden for ESG. Vi stiller også en række værktøjer til rådighed, som kan give jer et bedre afsæt for strategiske valg.

Tag en snak med os  

 Vi sidder klar til at hjælpe dig på Kolding Åpark 8H. Kontakt os på tlf. 45 14 00 00 mellem kl. 8.30-16.30

Eller bliv kontaktet, helt uforpligtende, af en af vores ervhervsrådgivere.

Kontakt mig

Vi skaber netværk 

Danske Bank Erhverv i Sydjylland faciliterer en række netværk for ejerledere og har for nylig også lanceret et Grønt Netværk, hvor vi ønsker at sætte fokus på bæredygtighed for alle typer af virksomheder, som arbejder seriøst med den grønne omstilling.

I alle vores netværk lægger vi vægt på motiverende sparring, inspirerende indlæg og virksomhedsbesøg. Og vigtigst af alt, du og de andre netværkere er med til at sætte dagsordnen for bl.a. grøn omstilling i Sydjylland. 

Vi afholder typisk 3-4 årlige møder i alle vores netværk rundt om i Sydjylland.  

Vi du vide mere? Ring til os på 45 14 00 00 eller udfyld formularen og vi kontakter dig. 

Kontakt mig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.