Er det nu?
Tag en dialog med os

Den nye virkelighed presser sig på, mens dansk erhvervsliv forbereder sig på en genåbning af samfundet. Vi ser kvantespring i brugen af digitale løsninger og ændrede transportmønstre, som formentlig vil hænge ved i et vist omfang. Samtidig står bæredygtighed til at blive en af de absolutte drivers, der skal genopbygge økonomien – med stort både politisk og kommercielt fokus til følge.

For de fleste virksomheder har pandemien vendt op og ned på hverdagen og strategien. Nogle har grebet og udnyttet de nye muligheder for at skabe vækst og udvikling, mens andre er mere pressede og skal finde deres ben at stå på.

 

f4603aad-00090249-7a09ee46


For stort set alle gælder det, at de ser ind i en anden fremtid, end bare for et år siden. Det kan både være i forhold til den daglige drift og de strategiske beslutninger, som er afgørende for virksomhedens videre udvikling.

Derfor kan det være værdifuldt som erhvervsleder at få kvalificeret sparring på de forandringer, du står over for, så du står bedst rustet til at gribe de forretningsmæssige muligheder og håndtere udfordringerne i den nye virkelighed.Få sparring på din virksomheds situation

Vi er klar til at hjælpe. Kontakt os – eller din rådgiver, hvis du allerede er kunde - og start dialogen med vores specialister.


Kontakt os

 

Inspiration og løsninger til den nye virkelighed


Overvejer du, hvordan du øger digitaliseringen og automatiseringen af din virksomhed, styrker bæredygtigheden og håndterer risici herved, optimerer likviditeten eller griber muligheden for et salg eller opkøb? Vil du gerne gå jeres værdikæde, økonomiprocesser eller forretningsmodel efter i sømmene? Eller gerne generelt inspireres?

Du kan altid tale med os, hvis du gerne vil have finansiel sparring i forbindelse med en konkret udfordring, mulighed eller strategisk beslutning.

Selvfølgelig kan også du tale med os om alt det, man normalt forventer af en bank, fx likviditetsstyring, finansiering, trade finance, pension, leasing og meget mere.

Sammen skaber vi stærke finansielle løsninger, der støtter din virksomheds udvikling, baseret på dialog, værktøjer og indsigt i jeres forretningsmodel og tendenserne i din branche. Vores store netværk, specialistkompetencer og erfaring gør os i stand til at støtte dig i at tage de bedst mulige beslutninger for virksomheden.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.