Er familien forsikret på skiferien?

Inden I pakker støvler, stave og skitøj og suser afsted mod skønne dage i sneen, så husk at tjekke, om du og din familie er ordentligt dækket af forsikringen, hvis uheldet skulle være ude.

Skiferie er skønt. Men det er også højsæson for skader på knæ, skuldre og kraveben. Faktisk kommer 5000 danskere til skade på ski hvert år. . Det gælder især yngre mænd, men alle aldersgrupper oplever skader. Så det er vigtigt at være forsikret.Danske Banks Private Banking-kunder er forsikret via deres Mastercard

Den gode nyhed er, at hvis du har et Mastercard® Platin Private Banking eller et World Elite Mastercard®, er du sandsynligvis allerede forsikret på din skiferie. Med begge kort følger nemlig en rejseforsikring som dækker dig, din ægtefælle/samlever og dine hjemmeboende børn op til 22 år (udeboende børn op til 18 år), når de rejser med dig – også på skiferie.


Forsikringen gælder uanset, om du har betalt rejsen med dit Mastercard® eller ej.

Du kan altid se dine forsikringsbetingelser direkte i din net- eller mobilbank. Har du brug for at udvide forsikringssummen og/eller rejseperioden på dit kort, så kan du få hjælp hos Danske Bank Rejseassistance på +45 45 12 91 00 (tast 2).

Hvad gør jeg, hvis skaden sker?

Hvis du er forsikret gennem dit Mastercard®, og du, eller et familiemedlem, kommer til skade i sneen og får brug for hjælp, skal du kontakte Danske Bank Rejseassistance på +45 45 12 92 00 (tast 1)

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank