Skiferie er skønt. Men det er også højsæson for skader på knæ, skuldre og kraveben. Faktisk kommer 5000 danskere til skade på ski hvert år. . Det gælder især yngre mænd, men alle aldersgrupper oplever skader. Så det er vigtigt at være forsikret.Danske Banks Private Banking-kunder er forsikret via deres Mastercard

Den gode nyhed er, at hvis du har et Mastercard® Platin Private Banking eller et World Elite Mastercard®, er du sandsynligvis allerede forsikret på din skiferie. Med begge kort følger nemlig en rejseforsikring som dækker dig, din ægtefælle/samlever og dine hjemmeboende børn op til 22 år (udeboende børn op til 18 år), når de rejser med dig – også på skiferie.


Forsikringen gælder uanset, om du har betalt rejsen med dit Mastercard® eller ej.

Du kan altid se dine forsikringsbetingelser direkte i din net- eller mobilbank. Har du brug for at udvide forsikringssummen og/eller rejseperioden på dit kort, så kan du få hjælp hos Danske Bank Rejseassistance på +45 45 12 91 00 (tast 2).

Hvad gør jeg, hvis skaden sker?

Hvis du er forsikret gennem dit Mastercard®, og du, eller et familiemedlem, kommer til skade i sneen og får brug for hjælp, skal du kontakte Danske Bank Rejseassistance på +45 45 12 92 00 (tast 1)