The Hub

Danske Banks side for iværksættere og vækstvirksomheder

For at støtte udviklingen af det danske iværksættermiljø har Danske Bank lanceret platformenThe Hub, hvor nystartede virksomheder og vækstvirksomheder kan komme i kontakt med arbejdskraft og investorer og finde best practice templates på forskellige områder. Det har vi gjort i samarbejde med Rainmaking, som er en af de ledende spillere i det danske og globale iværksætter-miljø, med blandt andet kontorfællesskabet Rainmaking Loft i København, acceleratoren. Startupbootcamp i +15 byer verden over og Rainmaking Ventures.

Prøv The Hub

“Vi ville gerne hjælpe med at løse nogle af de udfordringer, som forhindrer startups i at vokse. For at sikre den fornødne indsigt i, hvordan vi bedst gør det, skulle vi finde en partner i startup-miljøet. Den partner fandt vi i Rainmaking, som har hjulpet os med at lancere og videreudvikle The Hub og vores samarbejde med virksomhederne,” fortæller chef for Growth & Impact  i Danske Bank, Klavs Hjort.

The Hub er i dag repræsenteret i fem lande med Rainmaking som partner. Platformen understøttes også af stærke lokale partnere som SingularityU Nordic i Sverige, Nordic Impact i Norge, Maria 01 i Finland og Catalyst Inc i Nordirland.

Få hjælp og sparring til din start-up

Vi har rådgivere, der er specialister i iværksættere og vækstvirksomheder, og som kender deres udfordringer og behov. Ring til os på 45 14 00 00, eller book et møde med en af vores rådgivere:

Book møde

Klavs Hjort understreger, at Danske Banks interesse i startup-miljøet går videre end platformen. Det handler også om, at den etablerede bank og de nystartede virksomheder kan lære af hinanden.

”Jeg bruger rigtig meget af min tid ude i startup-miljøet, og det er helt klart, at vi som bank kan lære meget af den måde, de tænker og arbejder på derude. Der er en fantastisk dynamik og optimisme i den måde, der bliver arbejdet på. Og derudover er vi som finansiel virksomhed en af de brancher, som mange nye virksomheder arbejder på at redefinere med ny teknologi og servicemodeller. Det prøver vi også selv at gøre, hvilket blandt andet kommer til udtryk med MobilePay,” siger Klavs Hjort.

Den anden vej bidrager Danske Bank især med sin erfaring og viden om finansiering og økonomi, fortæller han.

”Vi prøver at bidrage, hvor vi kan, og deltage aktivt med vores viden og erfaring. Hvis vi kan hjælpe virksomheder til at lykkes, så vil vi være meget tilfredse,” siger Klavs Hjort.

Ud over muligheden for at søge efter arbejdskraft og investeringer, byder The Hub blandt andet også på brugbare værktøjer som pitch decks – altså skabeloner til brug for at præsentere sin virksomhed for mulige investorer. Og der bliver løbende tilføjet nye funktioner.

Hvis du vil vide mere om start-ups

Du kan læse mere om Rainmaking på rainmaking.io.

Hvis du vil have fingeren på pulsen af det københavnske start-up-miljø, kan du følge #CPHFTW (Copenhagen For The Win), som er et fællesskab for tech-start-ups i Øresundsregionen.

Hvis du har et start-up og har brug for finansiering eller dygtige medarbejdere, eller du er interesseret i at arbejde for en start-up, kan du besøge The Hub.

En anden kilde til viden og netværk omkring at starte virksomhed er Dansk Iværksætterforening, som kæmper for at forbedre vilkårene for iværksættere.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at lykkes.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.