Chefstrategens 10 aktuelle budskaber til investorer

D. 01.06.2023. Selv i usikre tider er der interessante investeringer. Sådan lyder den overordnede konklusion i vores nye Quarterly House View-rapport om global økonomi og aktuelle investeringsmuligheder. Her deler chefstrateg Frank Øland en række af hovedbudskaberne.

Læs mere

Kunstig intelligens er rødglødende på aktiemarkedet …

D. 25.05.2023. … men hav et bredere fokus på teknologi som investor, anbefaler Danske Banks investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen i denne klumme.

Læs mere

”Lysere udsigter for emerging markets-obligationer”

D. 15.05.2023. Efter et svært 2022 peger pilen i den rigtige retning for aktivklassen. Det vurderer Søren Mørch, som sidste år blev ny chefporteføljeforvalter for fonden Danske Invest Nye Markeder Obligationer og siden har leveret et pænt merafkast til investorerne.

Læs mere

Hvor meget giver danske obligationer egentlig i afkast?

D. 11.05.2023. Der er meget snak om, at stigende renter har gjort danske obligationer mere attraktive, men hvilke niveauer af afkast kan investorer opnå? Danske Banks chefstrateg, Frank Øland, sætter ord på potentialet.

Læs mere

Statsbankerot i USA – lille risiko med store konsekvenser

D. 08.05.2023. KLUMME: Statskassen i USA er snart tom, hvis politikerne ikke bliver enige om at forhøje gældsloftet – men det kan blive en politisk neglebider. Danske Banks chefstrateg, Frank Øland, forklarer, hvad der er på spil for de finansielle markeder og investorer.

Læs mere

Strategens 6 centrale svar om de aktuelle regnskaber

D. 02.05.2023. Godkendte regnskaber på en halvbillig baggrund. Sådan lyder den foreløbige dom fra seniorstrateg Sofie Manja Eger Huus her godt halvvejs gennem regnskabssæsonen. Her giver hun sin vurdering af regnskaberne samt deres betydning for aktiekurserne og vores anbefalinger.

Læs mere

Sådan investerer du i den næste hype

D. 26.04.2023. KLUMME: Chefstrateg Frank Øland giver gode råd til investorer, der er bange for at gå glip af afkastmulighederne i nye og potentielt revolutionerende teknologier.

Læs mere

Chefanalytiker: Her løber risikoen løbsk for investorer

D. 21.04.2023. Data for private investorer, der selv forvalter deres investeringer, afslører et helt grundlæggende problem i mange danskeres porteføljer, fortæller chefanalytiker Jacob Hvidberg Falkencrone fra Danske Bank.

Læs mere

NYHED: Nu kan du spare løbende op via fonde

D. 04.04.2023. Med Danske Månedsinvestering kan du nu automatisk investere et fast beløb hver måned i en eller flere fonde med aktier, obligationer eller en god blanding, og du betaler ikke kurtage ved køb af fondene, men alene ved salg.

Læs mere

Nu kan du lettere investere i grønne obligationer

D. 09.02.2023. Stigende renter har gjort obligationer mere attraktive, og i Danske Bank har vi nu tilføjet en fond med fokus på grønne obligationer til vores univers af fonde, så det bliver nemmere at sammensætte en portefølje med fokus på bæredygtighed. 

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes