3 toptrends blandt private investorer i øjeblikket

D. 11.04.2024. INDBLIK: Sammen med seniorstrateg Natalia Setlak sætter vi fokus på de typer af fonde, som private investorer i Danske Bank i årets første kvartal investerede flest penge i.

Læs mere

”Et rigtig godt valg, hvis du jagter muligheden for højere afkast”

D. 04.04.2024. Seniorstrateg Sofie Manja Eger Huus ser attraktive muligheder i emerging markets-obligationer i øjeblikket – læs hvorfor, og mød chefporteføljeforvalteren bag succesfuld Danske Invest-fond inden for aktivklassen.

Læs mere

Sådan ser investeringsverden ud efter to måneder på en øde ø

D. 26.03.2024. KLUMME: Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersens vigtigste iagttagelser efter et par måneder på afstand af de finansielle markeder.

Læs mere

Er der en AI-boble? Nej, ikke endnu

D. 21.03.2024. KLUMME: Chefstrateg Frank Øland giver sin vurdering af den hæsblæsende udvikling inden for teknologiaktier, der blandt andet er drevet af potentialet i kunstig intelligens.

Læs mere

Stærkt aktie-comeback efter 12.473 dage …

D. 13.03.2024. KLUMME: Det japanske aktiemarked har i år slået en 34 år gammel rekord, men de danske investorer er ikke med, fortæller Danske Banks chefstrateg, Frank Øland.

Læs mere

Trump kan blive en god præsident for investorer

D. 06.03.2024. KLUMME: Med denne uges primærvalg i USA har Donald Trump taget et nyt stort skridt mod at blive præsident igen – og uanset hvad du synes om Trump, er det ikke nødvendigvis så skidt for amerikanske aktier, vurderer chefstrateg Frank Øland.

Læs mere

Chefstrategens vigtigste budskaber til investorer netop nu 

D. 29.02.2024. Highlights fra vores nye Investor Outlook-kvartalsrapport om aktuelle investeringsmuligheder og risici fra Frank Øland og hans team af strateger.

Læs mere

4a250931-5a73-4e93-8fa9-b3be2a6109a1

WEBINAR: Kan aktierne virkelig blive ved med at stige?

D. 29.02.2024. Få chefstrateg Frank Ølands svar i vores nye Investor Outlook-webinar, hvor vi sætter fokus på de væsentligste investeringstemaer i øjeblikket – herunder de støt stigende aktiekurser og hvorfor vi holder os fra Kina.

Læs mere

Japanske aktier har fået en forrygende start på 2024 – kan det fortsætte?

D. 21.02.2024. Japanske aktier har taget hul på 2024 med imponerende fart over feltet. Vi ser nærmere på, hvorfor det japanske aktiemarked har klaret sig så godt, og hvorfor der efter vores vurdering fortsat er noget at komme efter i japanske aktier.

Læs mere

Nye partnerskaber styrker vores investeringsprodukter i Danske Bank

D. 15.02.2024. Vi har netop indgået partnerskaber med Goldman Sachs Asset Management og BlackRock for blandt andet at gøre vores porteføljeløsninger og Danske Invest-fondene endnu bedre.

Læs mere

Nu er populær aktiesparekonto blevet endnu mere attraktiv

D. 05.02.2024. Med en aktiesparekonto betaler du lavere skat af dit afkast fra aktier og aktiefonde end normalt, og en ny højere beløbsgrænse for indskud gør nu ordningen endnu mere fordelagtig, fortæller skattechef Neel Frederikke Gronemann.

Læs mere

Kunder i vores investeringsløsninger fik gode afkast i 2023

D. 25.01.2024. Alle kunder fik generelt solide afkast sidste år, hvor investorer med højest risikoniveau fik de højeste afkast. Her gør Danske Banks chefstrateg, Frank Øland, status for 2023 og ser fremad.

Læs mere

Mere fokus på klima og natur, når vi investerer

D. 09.11.2023. Biodiversitet spiller en stadig vigtigere rolle på investeringsområdet, og derfor har vi som en af de første banker i Norden etableret en afdeling for klima og natur i vores kapitalforvaltning. Den skal blandt andet fokusere på de risici og muligheder, der knytter sig til biodiversitet. 

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.