2024 kan blive et godt år at spille på to heste som investor

D. 07.12.2023. Få nogle af hovedbudskaberne fra vores nye Quarterly House View-rapport om aktuelle investeringsmuligheder og risici.

Læs mere

Opskriften på 20 års succes inden for europæiske aktier

D. 02.12.2023. Peter Nielsen og Asger Lund Nielsen har passeret en imponerende milepæl – i to årtier har de forvaltet investeringerne i en succesfuld Danske Invest-fond med europæiske udbytteaktier. Makkerparret følger en række særlige tommelfingerregler, når de udvælger aktier til fondens portefølje.

Læs mere

Årets store aktieparadoks – og strategens aktuelle favoritter

D. 02.12.2023. KLUMME: Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen forklarer et overraskende mønster på aktiemarkederne i år og vurderer, hvor han ser bedst afkastpotentiale i den kommende tid. 

Læs mere

Regnskaber bekræfter vores aktiesyn på verden

D. 23.11.2023. Vi ser i øjeblikket et bedre afkastpotentiale i amerikanske aktier end i europæiske aktier, og den aktuelle regnskabssæson for 3. kvartal bekræfter os i det verdensbillede, fortæller Danske Banks seniorstrateg Natalia Setlak.

Læs mere

Den store nedtælling i USA – hvad er på spil for dig?

D. 08.11.2023. Nu er der kun et år til præsidentvalget i USA, som potentielt også kan få væsentlig betydning for dine investeringer. Chefstrateg Frank Øland kortlægger erfaringerne fra tidligere valg og udpeger de typer aktier, som især kan komme i fokus.

Læs mere

Mere fokus på klima og natur, når vi investerer

D. 09.11.2023. Biodiversitet spiller en stadig vigtigere rolle på investeringsområdet, og derfor har vi som en af de første banker i Norden etableret en afdeling for klima og natur i vores kapitalforvaltning. Den skal blandt andet fokusere på de risici og muligheder, der knytter sig til biodiversitet. 

Læs mere

”Nej, den amerikanske statsgæld giver mig ikke mareridt om natten”

D. 02.11.2023. INDBLIK: Danske Banks chefstrateg, Frank Øland, mærker blandt private investorer en stigende bekymring for den amerikanske statsgæld – men er der reelt grund til at frygte en gældskrise i USA, der kan udløse finansielt uvejr? Få hans vurdering her.

Læs mere

cc596165-ebe8-41f4-8b8b-7e52e3c5ec32

Strateg: Nu er det slut med renteforhøjelser

D. 02.01.2023. VIDEO: Ifølge Danske Banks seniorstrateg Sofie Manja Eger Huus har vi nu set de sidste renteforhøjelser fra centralbankerne. Spørgsmålet er, hvornår renterne skal ned, og hvordan de finansielle markeder vil reagere på det?

Se video

Japanske giftpiller og en god slutning på aktieåret

D. 18.10.2023. KLUMME: Vi går en interessant tid i møde, og det kan især blive tilfældet for japanske aktier, vurderer Danske Banks investeringsstrateg, Lars Skovgaard Andersen.

Læs mere

”De store rentestigninger har fundamentalt ændret dine afkastmuligheder"

D. 12.10.2023. Stigende renter har ifølge chefstrateg Frank Øland gjort korte danske obligationer til et attraktivt alternativ til kontant opsparing i banken – og Danske Invest Danske Korte Obligationer til den obligationsfond, hvor vores kunder investerer flest penge i øjeblikket.

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes