Investeringsnyt

Cobots – et vigtigt begreb at kende som investor

D. 28.06.2021. KLUMME: Danske Banks investeringsstrateg, Lars Skovgaard Andersen, sætter fokus på det tema, han i øjeblikket ser det største potentiale i på aktiemarkederne.

Læs mere

Hvad betyder valutakurserne for mit aktieafkast?

D. 28.06.2021. MÅNEDENS SPØRGSMÅL I JUNI: Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen besvarer et væsentligt eller udbredt spørgsmål fra investeringskunder i Danske Bank – denne gang om valutakursrisikoen ved udenlandske aktier og hvordan du håndterer den.

Læs mere

7 spørgsmål, investorer søger svar på for tiden

D. 21.06.2021. Danske Banks chefstrateg, Frank Øland, besvarer en række spørgsmål om global økonomi og de finansielle markeder, som optager mange investorer i øjeblikket.

Læs mere

33c29f2a-00090249-8ccbb364

To megatrends med et stort potentiale

D. 14.06.2021. VIDEO: Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen giver en introduktion til to trends, han holder ekstra øje med på aktiemarkederne – fremtidens virksomhed og fremtidens sundhed.

Læs mere

En vigtig nøgle til merafkast på aktiemarkedet

D. 06.06.2021. Som investor gælder det ikke blot om at investere i de rigtige sektorer, men også om at udvælge de rette undersektorer og enkeltaktier inden for disse sektorer. Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen giver konkrete eksempler.

Læs mere

Global genåbning kræver en delikat balancegang som investor

D. 31.05.2021. Vi befinder os i en økonomisk konjunkturcyklus på steroider, hvor en forsigtig tilgang til aktiemarkederne efter vores vurdering er den rette strategi i øjeblikket.

Læs mere

a5da4df4-00090249-f7914733

Chefstrateg: Derfor anbefaler vi en lille overvægt i aktier

D. 31.05.2021. VIDEO: Chefstrateg Frank Øland sætter ord på forventningerne til de finansielle markeder, hvor han stadig ser aktier som det bedste alternativ, selv om det nok ikke kommer til at gå lige så stærkt som hidtil i år.

Læs mere

Ukendt farvand kræver de rette aktier

D. 21.05.2021. KLUMME: Som investor skal du ikke blot beslutte, hvor mange penge du vil investere i aktier, men også løbende optimere sammensætningen af aktier. Investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen vurderer, hvordan du gør det bedst muligt, nu hvor verden gradvist genåbner.

Læs mere

Hvordan fordeler jeg mine aktier optimalt på lande og regioner?

D. 16.05.2021. MÅNEDENS SPØRGSMÅL I MAJ: Hver måned besvarer investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen her på Investeringsnyt et væsentligt eller hyppigt spørgsmål fra investeringskunder i Danske Bank. 

Læs mere

Nu bliver det lettere for dig at investere ansvarligt

D. 08.03.2021. Nye EU-regler om ansvarlige og bæredygtige investeringer hjælper den grønne omstilling på vej. Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning, mener Danske Bank og Forbrugerrådet Tænk.

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig