Investeringsnyt

Derfor skal du investere som en surfer

D. 14.02.2019. KLUMME: De dygtigste surfere får mest ud af bølgerne ved stranden, og som aktieinvestor kan du med fordel lade dig inspirere af dem, fortæller Dansker Banks investeringsstrateg, Lars Skovgaard Andersen.

Læs mere

En god dag at slå op med dine danske aktier

D. 14.02.2019. Glædelig Valentinsdag  måske du i dagens anledning burde give nogle af de danske aktier i din portefølje den kolde skulder. Ellers risikerer du at blive ramt af dyr og ulykkelig kærlighed.

Læs mere

Nu slår vi til på europæisk aktietilbud

D. 08.02.2019. Danske Bank vægter op i europæiske aktier og ned i amerikanske aktier. Her forklarer investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen, hvorfor han fremover ser større afkastpotentiale i Europa.

Læs mere

Podcast: Dine aktier er mindre værd, end du tror

D. 01.02.2019. Vi har svært ved at vurdere værdien af de ting, vi ejer, og det bringer os ofte på vildspor som investorer.

Læs mere

Aktier betaler prisen for vores store usikkerhed

D. 24.01.2019. Den globale økonomisk-politiske usikkerhed er på et rekordhøjt niveau, og det forklarer faktisk en hel del, når vi ser på aktiemarkedets udvikling, fortæller investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen.

Læs mere

Sortsyn har gjort industriaktier attraktive

D. 17.01.2019. Danske Bank anbefaler nu overvægt i den globale industrisektor. Overdreven frygt for nedgang i væksten har gjort sektoren interessant, vurderer investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen.

Læs mere

Nu går jagten ind på kvalitetsaktier

D. 10.01.2019. Q&A: Danske Bank har fokus på kvalitetsaktier i 2019, men hvad vil det egentlig sige? Det sætter investeringsstrateg Lars Skovgaard Andersen ord på.

Læs mere

Få vores ugentlige nyheder om investering

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få mails med artikler om aktuelle muligheder og risici set med investorøjne.

Tilmeld dig