Fælles for alle talerne er, at de alle er meningsdannere inden for emner som investeringer, international politik og cyber-sikkerhed. Vi kom vidt omkring og det aktuelle klima i amerikansk politik blev også vendt – med både republikanske og demokratiske briller. 

New York Summit er primært henvendt til institutionelle investorer, men for at give alle muligheden for at få nogle af de mange pointer, der blev præsenteret på New York Summit, har vi foretaget små videointerviews med fire af talerne. 

Se med og kom lidt tættere på New York Summit. 

9d800ab6-00090249-d2fa600c


Den amerikanske økonom Robert Shiller var en af de inviterede talere ved New York Summit. Shiller er nobelprisvinder og Sterling Professor i økonomi ved Yale. I videoen fortæller Shiller om det globale marked, opsving, nedgang og irrationel optimisme. 

35a08bca-00090249-9ba67e50


Den pensionerede 4-stjernede general Keith Alexander, der til dagligt er CEO og præsident i virksomheden IronNet Cybersecurity, taler om de primære risikoer, der er forbundet med at være i den digitale tidsalder. Han kommer også ind på den ekstreme mængde information, der er tilgængelig online og hvad han mener, der skal besluttes fra politisk og industriel side, hvis vi skal værne os mod hackerangreb fremover.

 

09f7419d-00090249-49c6777b

 

Nicholas Lardy er forsker på Peterson Institute for International Economics og har i særdeleshed specialiseret sig i den kinesiske økonomi. Se videoen og hør Lardys forudsigelser for det kinesiske marked på kort og lang sigt samt, hvordan han ser handelskrigen mellem Kina og USA. 

8bcedae4-00090249-b1e3a1f9


Den amerikanske ambassadør Wendy Sherman udtrykker bekymring vedrørende det aktuelle ustabile politiske klima. Ustabiliteten skyldes til dels de teknologiske, sociale, kulturelle og økonomiske udviklinger og til dels udsigterne for verdensøkonomien, hvis Donald Trump får fire år mere i Det Hvide Hus.