Mobile & Tablet Business

Med vores Business-apps er du tæt på din forretning – uanset hvor du er.

Med vores Mobile Business og Tablet Business apps får du hurtigt overblik over virksomhedens økonomi og mulighed for at klare bankforretningerne, uanset hvor du er. Din virksomhed skal have en aftale om vores finansielle platform District, for at du kan få adgang til apps’ene.

Få overblik på farten

Uanset om du er på vej fra det ene møde til det andet, på byggepladsen eller ude at rejse, kan du nemt få overblik over virksomhedens økonomi og eksempelvis se, om en betaling fra en kunde er gået igennem.

Hold forretningen kørende

Med apps’ene kan du holde forretningen kørende i det daglige. Du kan blandt andet foretage og godkende betalinger og styre virksomhedens adgange til bankkontiene.

Dine data er sikre

Du kan trygt håndtere din virksomheds økonomi i vores apps. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden, og vores Business-apps har samme høje sikkerhed som vores finansielle platform District. Når du skal godkende betalinger og ændre i dine brugerindstillinger, skal du indtaste en sikkerhedskode fra din nøgleviser. Læs mere om sikkerhed.

Få en nemmere hverdag

Få mere at vide om, hvordan vores digitale løsninger kan gøre din hverdag nemmere.
Ring til os på 45 14 00 00, eller book et møde med os for at høre mere.

Book møde


Kom godt i gang


Få adgang

For at få adgang til Mobile og Tablet Business skal du være bruger på en District-aftale og have adgang til modulet "Kontoinformation" eller "Betalinger", og så skal du have en aktiv nøgleviser.

Når du har downloadet app'en, er det nemt at logge på – indtast blot dit brugernavn og dit personlige kodeord til District.

Læs mere om District, vores finansielle platform til virksomheder.

Hent app’en

Du kan downloade Mobile Business og Tablet Business til iOS og Android i App Store eller Google Play. Søg efter Danske Bank på din telefon eller tablet, eller klik på et link nedenfor.

Du kan også prøve Mobile og Tablet Business – du skal bare logge på app'en med bruger-id 8888. Det er ikke nødvendigt at bruge kodeord.

Spørgsmål og svar

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.