EY Entrepreneur Of The Year har Danske Bank som hovedsamarbejdspartner

 

Vi vil gerne hylde virkelysten i danske virksomheder, og derfor er vi med i jagten på de dygtigste og mest innovative vækstvirksomheder i Danmark.

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vækstkonkurrence af sin slags og fejrer hvert år en række af de bedste og mest innovative virksomheder i verden. Og i Danmark er Danske Bank igen i år med som hovedsamarbejdspartner.

I løbet af konkurrencen deltager vi i samtaler med virksomhederne om deres aktiviteter, visioner, værdigrundlag, bæredygtighed og strategier. Det giver os en fantastisk mulighed for at engagere os endnu mere i udviklingen af danske virksomheder og hylde alle de fantastiske virksomheder, som er med til at skabe udvikling og arbejdspladser i Danmark.

Samarbejdet med EY Entrepreneur Of The Year giver mening for os, fordi vi som bank hvert år hjælper en lang række store, små og helt nyetablerede virksomheder bedre på vej mod at indfri deres ambitioner om vækst, innovation og bæredygtighed med strategisk og finansiel rådgivning og sparring – og med bæredygtige finansielle løsninger”, siger Niels Bang-Hansen, vicedirektør i Advisory Banking.

Vil du skabe vækst i din virksomhed?

Danske Bank har mange løsninger, der kan understøtte dine ambitioner


Kontakt din rådgiver eller

Book møde

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.