Gør din hverdag nemmere

Uanset om du venter på en flyafgang og lige vil have et overblik over din virksomheds økonomi, eller om du har brug for løbende at optimere likviditeten på tværs af flere valutaer, så kan vores digitale løsninger gøre hverdagen nemmere for dig. Det er vores ambition at sikre dig uovertruffen brugervenlighed, ligegyldigt om du skal foretage noget avanceret eller enkelt, og om du sidder ved din computer eller står med din telefon i hånden.

Giver dig nye muligheder

Vi sætter en ære i løbende at udvikle løsninger, der gør det muligt for vores kunder at drive deres forretning bedre. Vi videreudvikler hele tiden vores eksisterende løsninger, og så tilbyder vi jævnligt helt nye muligheder til vores kunder. Som MobilePay, der gør det nemt for dig at modtage betaling fra dine kunder – uanset om det sker i en butik, online eller via faktura.

Trygt og sikkert at bruge

I en stadig mere digital verden bliver mulighederne inden for IT hele tiden større. Det gør truslerne mod IT-sikkerheden desværre også. Derfor er dine forretninger med os beskyttet af avancerede sikkerhedssystemer. Og vi giver dig mulighed for ekstra sikkerhed omkring din virksomheds økonomi ved hjælp af blandt andet to-trins-godkendelse af betalinger og muligheden for selv at opsætte automatisk adviseringer ved eksempelvis overførsler over et vist beløb. På den måde kan du trygt drage fordel af de muligheder, den digitale udvikling giver. Læs mere om IT-sikkerhed og de muligheder, vores finansielle platform District giver dig.