Innovative løsninger

Giver dig nemmere drift og nye muligheder

Som kunde hos os får du glæde af markedets mest innovative digitale løsninger. De gør hverdagen lettere for dig, giver dig nye muligheder og er trygge og sikre at bruge.

Bliv kunde

Gør din hverdag nemmere

Uanset om du venter på en flyafgang og lige vil have et overblik over din virksomheds økonomi, eller om du har brug for løbende at optimere likviditeten på tværs af flere valutaer, så kan vores digitale løsninger gøre hverdagen nemmere for dig. Det er vores ambition at sikre dig uovertruffen brugervenlighed, ligegyldigt om du skal foretage noget avanceret eller enkelt, og om du sidder ved din computer eller står med din telefon i hånden.

Giver dig nye muligheder

Vi sætter en ære i løbende at udvikle løsninger, der gør det muligt for vores kunder at drive deres forretning bedre. Vi videreudvikler hele tiden vores eksisterende løsninger, og så tilbyder vi jævnligt helt nye muligheder til vores kunder. Som MobilePay, der gør det nemt for dig at modtage betaling fra dine kunder – uanset om det sker i en butik, online eller via faktura. Eller DynamicPay, som giver dig mulighed for nemt at komme af med overskudslikviditet og få rabat ved at betale dine leverandører tidligere.

Trygt og sikkert at bruge

I en stadig mere digital verden bliver mulighederne inden for IT hele tiden større. Det gør truslerne mod IT-sikkerheden desværre også. Derfor er dine forretninger med os beskyttet af avancerede sikkerhedssystemer. Og vi giver dig mulighed for ekstra sikkerhed omkring din virksomheds økonomi ved hjælp af blandt andet to-trins-godkendelse af betalinger og muligheden for selv at opsætte automatisk adviseringer ved eksempelvis overførsler over et vist beløb. På den måde kan du trygt drage fordel af de muligheder, den digitale udvikling giver. Læs mere om IT-sikkerhed eller hvilke muligheder, vores professionelle online-løsning Business Online giver dig.

Platform for iværksættermiljøet

For at hjælpe nystartede virksomheder og mindre virksomheder med vækstambitioner har vi etableret hjemmesiden The Hub. Det er vores platform for iværksættermiljøet, og siden matcher vækstsultne virksomheder med potentielle investorer og medarbejdere.

Integration med økonomistyring

Vi gør det let for vores kunder at integrere deres økonomistyringsprogram med deres informationer hos os. Vi har et samarbejde med ERP-systemet ”e-conomic”. Det betyder, at du kan integrere din data derfra med Business Online og på den måde få overblik over din arbejdskapital i realtid og optimere arbejdskapitalen via en likviditetssimulator.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.