Upload foto af dit ID

’Vi har stort fokus på at bekæmpe økonomisk kriminalitet. Det mærker du også som kunde. Som alle andre finansielle virksomheder i EU har vi nemlig pligt til at følge de såkaldte ”Kend din kunde-regler”, der betyder, at vi skal kunne dokumentere, hvem vores kunder er, og derfor beder vi dig besvare nogle spørgsmål og uploade et foto af dit ID, f.eks. pas/kørekort samt sundhedskort. Det kan du nemt og sikkert gøre via denne hjemmeside og du behøver ikke benytte NemID.

Når du klikker på ‘Send’ nedenfor, bliver dine oplysninger sendt til Realkredit Danmark. Danske Bank indhenter oplysningerne på vegne af Realkredit Danmark. Danske Bank er således databehandler for Realkredit Danmark og bruger ikke dine oplysninger til andre formål.

Vi beder dig sende kopier af både dit pas OG sundhedskort. Har du ikke et pas, kan du i stedet sende en kopi af dit kørekort.

Vær sikker på, at fotoet af pas, kørekort eller anden gyldig ID er skarpt og tydeligt - se også instruktionen ”Rigtig foto af pas/kørekort” nedenfor. Har du hverken pas eller kørekort, så finder du en liste over gyldigt ID under ”Spørgsmål og svar ved upload af ID

OBS! Selfie/foto af dig selv er ikke gyldigt ID.

Vedhæft filer:

Herunder kan du uploade dine filer. Du kan uploade op til 10 filer ad gangen, og hver fil må fylde op til 4 MB. Langt de fleste almindelige digitale fotos kan bruges, men er du i tvivl, så kan du sende filer i Word/docx/doc, Excel/xslx/xls, Pdf, Tekst/txt, Jpeg/jpg, Png eller Gif.

File Size Exceeds the Limit
Slet File Size Exceeds the Limit

Sådan tager du et rigtigt foto af ID

Når du tager en kopi af dit ID, så skal alle informationer være med på billedet - se eksempler.
  • Alle oplysninger kan ses tydeligt, og billedet er derfor ok.

Spørgsmål og svar ved upload af ID