Mobilbank til dig, der bruger Netbank Erhverv

Med mobilbanken er du tæt på din forretning – uanset hvor du befinder dig.

Med Danske Banks mobilbank får du hurtigt overblik over din virksomheds økonomi og mulighed for at klare bankforretningerne, uanset hvor du er. Den samme app kan både bruges til privat og erhverv – hvilket gør det endnu enklere for dig. 


Hold forretningen kørende og få overblik på farten

Med mobilbanken kan du holde forretningen kørende i det daglige. Uanset om du er på vej fra det ene møde til det andet, på byggepladsen eller ude at rejse, kan du nemt få overblik over virksomhedens økonomi og eksempelvis se, om en betaling fra en kunde er gået igennem. Du kan også foretage og godkende betalinger. 

Skift let mellem privat og erhverv i mobilbanken

Har du i forvejen Danske Banks mobilapp til privat brug?  Så er det den samme, du kan bruge til din virksomhed. Du kan let skifte mellem privat og erhverv ved at gå til menuen i mobilbanken og trykke ”skift aftale” i toppen af menuen.

Hvis du bruger District som netbank, skal du i stedet bruge Mobile Business og Tablet Business apps.

Dine data er sikre

Du kan trygt håndtere din virksomheds økonomi i vores apps - vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Når du skal godkende betalinger, skal du derfor bruge dit personlige NemID. Læs mere om sikkerhed.

Få en nemmere hverdag

Få mere at vide om, hvordan vores digitale løsninger kan gøre din hverdag nemmere.
Ring til os på 45 14 00 00, eller book et møde med os for at høre mere.

Book møde

 

Kom godt i gang

 

Få adgang

For at få adgang til mobilbanken skal du først downloade appen ’Mobilbank DK Danske Bank’ i Google Play eller App Store. 

Derefter logger du på Netbank Erhverv, hvor du vælger "Mobile tjenester" i menuen. Klik på "Få adgang via Mobilbank" og følg vejledningen. 

Hent app’en
Du kan downloade Danske Banks mobilapp i App Store eller Google Play. Søg efter Mobilbank DK Danske Bank. 


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.