Har du brug for finansiering?

Søg om en kassekredit til din virksomhed online –
og få svar med det samme.

Det er ikke altid let at planlægge og forudse, hvornår du har brug for finansiering til din virksomhed. Og nogen gange skal det gå hurtigt.

Som kunde hos os kan du søge om en kassekredit online på kun 10 minutter. Du skal blot indtaste nogle få oplysninger, du får svar med det samme – og hvis du får ja til din ansøgning, får du kassekreditten inden for én hverdag, forudsat at alle dokumenter er underskrevet.

Det er nemt og sikkert, og du kan søge om en kassekredit på op til 250.000 kr. Du skal stille sikkerhed for kassekreditten, vi beder typisk om kaution.

Ansøg nu

Se hvor nemt det er

 • Søg om en kassekredit online på 10 minutter
 • Søg hvor og hvornår det passer dig
 • Få svar med det samme

5b6f373a-00090249-e169f929

Brug for rådgivning eller for mere end 250.000 kr.?

Vi er her for at hjælpe og rådgiver dig gerne om dine muligheder for finansiering. Ring til os på 45 14 00 00 for at få hjælp med det samme.

Du kan også booke et møde med os på et tidspunkt, der passer dig:

Book møde

Spørgsmål og svar

 • Hvad skal der til for, at jeg kan søge om en kassekredit online?
  Du kan som ejer ansøge online, hvis virksomheden er hjemmehørende i Danmark og har været kunde i Danske Bank i mindst 6 måneder.
 • Hvilke oplysninger, bliver jeg bedt om, når jeg ansøger?
  Du skal blot svare på nogle få spørgsmål om dit finansieringsbehov, og hvad virksomheden skal bruge pengene til. Vi har som udgangspunkt alle andre oplysninger, vi behøver for at kunne vurdere din ansøgning. Hvis vi får brug for flere oplysninger fra dig, giver vi dig besked med det samme.
 • Hvilke svar kan jeg få på min ansøgning?
  Der er tre mulige svar på din ansøgning:
  1. Ansøgningen bliver godkendt med det samme, og du får kassekreditten inden for én hverdag, forudsat at alle dokumenter er underskrevet.
  2. Du kan blive bedt om at sende ansøgningen videre til en rådgiver, hvis vi mangler nogle oplysninger. Rådgiveren vender derefter tilbage til dig inden for én hverdag.
  3. I nogle tilfælde vil vi desværre ikke kunne tilbyde dig en kassekredit på nuværende tidspunkt.
 • Hvordan skriver jeg under, hvis ansøgningen bliver godkendt?
  Hvis du som tegningsberettiget kan skrive under digitalt, kan dokumenterne underskrives i Danske Banks signeringsportal. Hvis du som tegningsberettiget ikke kan skrive under digitalt, bliver dokumenterne sendt til virksomhedens adresse med posten.
 • Får jeg de samme de betingelser, som hvis jeg havde henvendt mig direkte til en rådgiver?
  Ja, du får de samme betingelser med hensyn til etableringsgebyr og rente, som hvis du havde kontaktet en af vores rådgivere direkte. Du skal dog ikke betale dokumentgebyr, da du selv sætter ansøgningsprocessen i gang.
 • Skal jeg stille sikkerhed for at få en kassekredit?
  Vi beder alle vores erhvervskunder om at stille sikkerhed, når vi stiller en kassekredit til rådighed. Hvis virksomheden ikke tidligere har stillet sikkerhed, som også dækker kassekreditten, beder vi typisk virksomhedens ejere om at kautionere for kassekreditten.
 • Hvad betyder det at kautionere?
  Kaution betyder, at kautionisten indestår for at betale gælden i banken, hvis virksomheden som debitor virksomheden ikke kan eller vil betale. Hvis virksomheden ikke tidligere har stillet sikkerhed, som også dækker kassekreditten, beder vi typisk virksomhedens ejere om at kautionere. Ejerne vil derfor komme til at hæfte personligt for, at kassekreditten tilbagebetales.
 • Hvem skal jeg ringe til, hvis jeg har spørgsmål eller brug for rådgivning?
  Vi er klar til at hjælpe dig på 45 14 00 00, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning om dine finansieringsmuligheder.
 • Er det sikkert at ansøge online?
  For at ansøge skal du logge på med dit personlige NemID, og ansøgningen sker via en krypteret forbindelse. Det er derfor lige så sikkert at søge om en kassekredit online, som det er at bruge netbank.