Kontanter

Håndtér kontanter enkelt og trygt

Der bliver generelt brugt færre pengesedler og mønter i Danmark, men nogle virksomheder håndterer stadig mange kontanter. Det giver behov for enkle og trygge måder at håndtere kontanter på. Det kan vi hjælpe med.

Hvis din virksomhed løbende håndterer en væsentlig mængde kontanter eller valuta, kan vi tage imod dem i vores afdelinger med kassebetjening eller via vores store netværk af døgnbokse. Alternativt kan du lave en aftale med et kontanthåndteringsfirma, som kan sørge for sikker transport af kontanter mellem din virksomhed og banken.

Har din virksomhed brug for kontanter til eksempelvis byttepenge, kan I enten bruge en af vores afdelinger med kassebetjening eller en af vores hæveautomater. 

Du kan ringe til os på 70 133 000 for at høre mere om kontanthåndtering, eller du kan læse mere længere nede.

Håndtér kontanter

 • Brug af døgnboks

  Med en døgnboksaftale i Danske Bank kan din virksomhed indlevere kontanter og valuta i en af vores døgnbokse. På den måde sparer du tid ved kassen.

  Du skal oprette en aftale om indbetalinger hos os, før din virksomhed kan aflevere kontanter i vores døgnbokse. Download og udfyld Aftale om døgnboks, og send den til din rådgiver.

  Bestil døgnboksbilag og poser.

  Ring til os på 70 133 000, hvis du vil vide mere om døgnbokse.

 • Kontanter til byttepenge

  Selvom de fleste køb i dag betales ved hjælp af betalingskort eller elektroniske overførsler, så foretrækker nogle fortsat at betale kontant. Hvis din virksomhed har brug for byttepenge, tilbyder vi en række forskellige løsninger. 

  Det er nemt at hæve kontanter i vores hæveautomater, som du finder over hele landet. Her kan du vælge de ønskede sedler. Har I brug for mønter, kan I kontakte jeres rådgiver for at bestille dem. 
   
  Har I brug for mønter kan I kontakte jeres rådgiver eller ringe på telefon 70 133 000. Mønter kan afhentes i en af vores 5 afdelinger med kassebetjening.
 • Kontanthåndteringsfirmaer

  Hvis din virksomhed løbende håndterer store kontantbeløb, er det en god idé at aflevere pengene i banken som en del af din daglige forretningsgang. Der findes også forskellige professionelle kontanthåndteringsfirmaer, der kan klare opgaven for dig. Firmaet henter dine kontanter, tæller dem og afleverer dem sikkert i banken.

  Disse udbydere kan hjælpe dig med det:
  Loomis Denmark A/S: www.loomis.dk
  Nokas: www.nokas.dk

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.