Gå til hovedindhold

Likviditetsstyring

Forbedrer virksomhedens finansielle styrke, giver overblik og kontrol og sikrer skarpe processer.

Når du driver virksomhed, er det afgørende at have styr på likviditeten. Det kan vores prisvindende løsninger hjælpe dig med at få.

Book møde

- eller ring på 
70 133 000

Finansiel styrke
Vi kan hjælpe dig med at øge din virksomheds finansielle styrke ved at optimere virksomhedens kontostruktur og likviditetsstyring. På den måde kan du mindske behovet for at optage ekstern finansiering, og du forbedrer virksomhedens nøgletal.

Overblik og kontrol

Med vores løsninger kan du få et realtidsoverblik over virksomhedens likviditet – på tværs af valutaer, lande og selskaber.

Du kan også få løsninger, der hjælper dig med at håndtere virksomhedens risiko ved at samle likviditeten og styre interne lån og kontomaksima. Og du kan få analyseværktøjer, der kan hjælpe dig med at optimere virksomhedens indtjening.

Skarpe processer
Du kan bygge vores løsninger oven på din virksomheds eksisterende IT-infrastruktur, og du kan tilpasse dem dine specifikke behov. På den måde kan virksomheden outsource opgaver til os, som for eksempel den interne håndtering af balancen, og vi kan bidrage til at forbedre processerne, så du kan optimere virksomhedens risikohåndtering.

Strategisk rådgivning og digitale løsninger
Vi kan tilbyde strategisk rådgivning om likviditetsstyring, og du kan vælge selv at flytte penge mellem virksomhedens konti eller lade os gøre det automatisk.

Endelig kan du få det fulde overblik over likviditeten både på kort og langt sigt og adgang til analysemuligheder i District, vores finansielle platform til virksomheder.

Få en løsning, der passer præcis til din virksomhed
Nedenfor kan du læse om nogle af vores løsninger inden for likviditetsstyring. Vi har specialiserede løsninger ud over dem, du kan se her, og du kan også få en skræddersyet løsning til din virksomhed. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

Book møde

- eller ring på 
70 133 000

Forskellige måder at styre likviditeten på 

 • Saldotømning

  Saldotømning

  For mindre virksomheder er dette den mest benyttede løsning. Saldotømning betyder helt enkelt, at vi automatisk overfører penge fra udvalgte af dine konti til en enkelt konto. På den måde kan du samle din likviditet ét sted.

 • Overblik i realtid
 • Driftskreditter

  Driftskreditter

  Hvis du har brug for noget mere fleksibelt end en kassekredit, kan et fællesmaksimum være en relevant løsning. Det er en kreditramme, der kan dække flere konti samtidig – for eksempel din driftskonto og en valutakonto, hvis du handler med andre lande. Og med likviditetsmodulet i District kan du få en grafisk visning over, hvordan du har udnyttet dit fællesmaksimum over tid.
 • Cash Pool

  Cash Pool

  Det er en løsning for virksomheder, som giver overblik over koncernens likviditet og gør det muligt at styre kreditmaksima og rentesatser for koncernens selskaber. Det giver adgang til nettolikviditet og renteoptimering med mulighed for udvidet risikostyring med interne kreditgrænser. Vi kan tilbyde en række forskellige cash pool-løsninger, kontakt os for at høre mere.
 • Analyseværktøjer

  Analyseværktøjer

  Vi tilbyder dig en række værktøjer, der kan hjælpe dig til at optimere din likviditet, blandt andet det nyskabende ”line and balance history”, som giver dig et unikt overblik over historiske data inkl. sammenligningsperioder og flere views.

Andre veje til stærk likviditet

Udover ovenstående løsninger til at styre likviditeten, kan vi hjælpe på en række beslægtede områder: 

Betalinger
Ved at optimere dit flow af ind- og udbetalinger, kan vi hjælpe dig til en bedre likviditet. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine betalinger.

Digitale værktøjer

Et godt overblik kan hjælpe dig til at have styr på likviditeten. Læs mere om vores førende digitale værktøjer.

Likviditetsbudget

Som kunde hos os kan du få adgang til en nem Cash Flow Forecast-løsning i District, vores finansielle platform til virksomheder. Løsningen hjælper dig med at holde styr på din fremtidige likviditet og automatisk viser dig afvigelser i forhold til de forventede ind- og udbetalinger. Læs mere om District og Cash Flow Forecast.

Du kan også læse mere om likviditetsbudgetter generelt og downloade en skabelon hos det offentliges erhvervsportal virksomhedsguiden.dk, hvis du vil bruge en mere manuel løsning.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.