Likviditetsstyring

Få strategisk finansiel sparring om likviditetsstyring og få en løsning, der passer præcis til din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig med at øge din virksomheds finansielle styrke ved at optimere virksomhedens kontostruktur og likviditetsstyring. På den måde kan du mindske behovet for at optage ekstern finansiering, og du forbedrer virksomhedens nøgletal.

Book møde

- eller ring på 
70 133 000

Vi tilbyder specialiserede løsninger, der giver et realtidsoverblik over din virksomheds likviditet på tværs af valutaer, lande og selskaber. Løsningerne kan bygges oven på din virksomheds eksisterende IT-infrastruktur, og du kan tilpasse dem dine specifikke behov. Du vælger selv, om du vil flytte penge mellem virksomhedens konti eller om du vil lade os gøre det automatisk.

I vores finansielle platform til virksomheder, District, kan du få det fulde overblik over likviditeten og adgang til analysemuligheder.

Book møde

- eller ring på 
70 133 000

Forskellige måder at styre likviditeten på 

 • Saldotømning

  For mindre virksomheder er dette den mest benyttede løsning. Saldotømning betyder helt enkelt, at vi automatisk overfører penge fra udvalgte af dine konti til en enkelt konto. På den måde kan du samle din likviditet ét sted.
 • Driftskreditter

  Hvis du har brug for noget mere fleksibelt end en kassekredit, kan et fællesmaksimum være en relevant løsning. Det er en kreditramme, der kan dække flere konti samtidig – for eksempel din driftskonto og en valutakonto, hvis du handler med andre lande. Og med likviditetsmodulet i District kan du få en grafisk visning over, hvordan du har udnyttet dit fællesmaksimum over tid.
 • Cash Pool

  Det er en løsning for virksomheder, som giver overblik over koncernens likviditet, og gør det muligt at styre kreditmaksima og rentesatser for koncernens selskaber. Det giver adgang til nettolikviditet og renteoptimering med mulighed for udvidet risikostyring med interne kreditgrænser. Vi kan tilbyde en række forskellige cash pool-løsninger, kontakt os for at høre mere.
 • Analyseværktøjer

  Vi tilbyder dig en række værktøjer, der kan hjælpe dig til at optimere din likviditet, blandt andet det nyskabende ”line and balance history”, som giver dig et unikt overblik over historiske data inkl. sammenligningsperioder og flere views.

Andre veje til stærk likviditet

Udover ovenstående løsninger til at styre likviditeten, kan vi hjælpe på en række beslægtede områder:

Betalinger

Ved at optimere dit flow af ind- og udbetalinger, kan vi hjælpe dig til en bedre likviditet. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine betalinger.

Digitale værktøjer

Et godt overblik kan hjælpe dig til at have styr på likviditeten. Læs mere om vores førende digitale værktøjer.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.