Erhvervsforsikring til din virksomhed

 

Arbejdsulykker, indbrud eller hacker-angreb. Det er bare nogle af de uforudsete hændelser, der kan ramme din virksomhed. For at sikre virksomhedens økonomi, er det derfor vigtigt at have en forsikring, der minimerer den økonomiske risiko, hvis uheldet er ude.

I samarbejde med Topdanmark tilbyder vi en række erhvervsforsikringer, som kan sikre din virksomhed økonomisk. Du kan få et overblik over dine muligheder her på siden.   • Hjælp til at holde virksomhedens drift og indtjening i gang ved indbrud, brand eller sygdom
  • Skræddersyet løsninger, så forsikringerne er tilpasser virksomheden
  • Fast team af rådgivere, der kender virksomhedens behov
  • Alle virksomhedens forsikringer samlet ét sted

Book et møde om erhvervsforsikring

Ring mig op

* stjerne angiver felter, som skal udfyldes.

Bliv forsikret mod cyberkriminalitet
Der er to typer erhvervsforsikringer, som er vigtige for din virksomhed at have, når det kommer til cyberkriminalitet og IT-svindel - netbankforsikring og cyberforsikring.

Den teknologiske udvikling har medført en række nye spændende muligheder, men desværre også en række nye trusler. Mængden af IT-sikkerhedstrusler mod virksomheder er stigende, og derfor er man som virksomhed nødt til at beskytte sig. Det gælder også i forhold til virksomhedens netbank, IT-systemer og data.

For selvom dine forretninger med os er godt beskyttede af vores avancerede sikkerhedssystemer, så er virksomheder selv ansvarlige for deres egen IT-sikkerhed. Det betyder, at de økonomiske konsekvenser af et indbrud i din virksomheds netbank eller servere gennem virksomhedens IT-systemer ikke vil blive dækket, hvis uheldet er ude, og som du får rabat på, hvis virksomheden er kunde hos os.

Hvis din virksomhed bruger vores finansielle platform til virksomheder, District, kan I hente et gratis antivirusprogram. Du kan også læse vores gode råd til IT-sikkerhed.

Typiske behov

Nedenfor er en oversigt over en række af de erhvervsforsikringer, som de fleste virksomheder også har brug for:

Se det fulde overblik over erhvervsforsikringer hos Danske Forsikring.

Andre har også set