Erhvervsforsikring til din virksomhed

Arbejdsulykker, indbrud eller hacker-angreb. Det er bare nogle af de uforudsete hændelser, der kan ramme din virksomhed. For at sikre virksomhedens økonomi, er det derfor vigtigt at have en forsikring, der minimerer den økonomiske risiko, hvis uheldet er ude.

I samarbejde med Topdanmark tilbyder vi en række erhvervsforsikringer, som kan sikre din virksomhed økonomisk. Du kan få et overblik over dine muligheder ved at klikke videre til Danske Forsikrings hjemmeside, eller du kan læse mere her på siden.

Bliv forsikret mod cyberkriminalitet
Der er to typer forsikringer, som er vigtige for din virksomhed at have, når det kommer til cyberkriminalitet og IT-svindel – netbankforsikring og cyberforsikring.

Den teknologiske udvikling har medført en række nye spændende muligheder, men desværre også en række nye trusler. Mængden af IT-sikkerhedstrusler mod virksomheder er stigende, og derfor er man som virksomhed nødt til at beskytte sig. Det gælder også i forhold til virksomhedens netbank, IT-systemer og data.

For selvom dine forretninger med os er godt beskyttede af vores avancerede sikkerhedssystemer, så er virksomheder selv ansvarlige for deres egen IT-sikkerhed. Det betyder, at de økonomiske konsekvenser af et indbrud i din virksomheds netbank eller servere gennem virksomhedens IT-systemer ikke vil blive dækket af banken. Derfor bør din virksomhed have forsikringer, som dækker, hvis uheldet er ude, og som du får rabat på, hvis virksomheden er kunde hos os.

 

Er din virksomhed dækket ved netbankindbrud?

Med en netbankforsikring er virksomheden dækket ved indbrud i netbanken, uanset om indbruddet sker via computer, telefon eller tablet.

Læs mere

Er din virksomhed dækket ved hacker- og virusangreb?

En cyberforsikring dækker, hvis virksomheden rammes af hacker- eller virusangreb – du får hurtig hjælp, så virksomheden kan komme tilbage til normal drift.

Læs mere

Hvis din virksomhed bruger vores professionelle erhvervsløsning Business Online, kan I hente et gratis antivirusprogram. Du kan også læse vores gode råd til IT-sikkerhed.

Typiske behov

Nedenfor er en oversigt over en række af de forsikringer, som de fleste virksomheder også har brug for:

Se det fulde overblik over erhvervsforsikringer hos Danske Forsikring.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.