Erhvervsforsikring til din virksomhed

Beskyt din virksomhed økonomisk mod ulykker og kriminalitet

Arbejdsulykker, indbrud eller hacker-angreb. Det er bare nogle af de uforudsete hændelser, der kan ramme din virksomhed. For at sikre virksomhedens økonomi, er det derfor vigtigt at have en forsikring, der minimerer den økonomiske risiko, hvis uheldet er ude.

I samarbejde med Topdanmark tilbyder vi en række erhvervsforsikringer, som kan sikre din virksomhed økonomisk. Du kan få et overblik over dine muligheder ved at klikke videre til Danske Forsikrings hjemmeside, eller du kan læse mere her på siden.

Netbankforsikring
En af de ting, der bør være forsikret, er din virksomheds netbank. Den teknologiske udvikling har medført en række nye spændende muligheder, men desværre også en række nye trusler. Mængden af IT-sikkerhedstrusler mod virksomheder er stigende, og derfor er man som virksomhed nødt til at beskytte sig. Det gælder også i forhold til ens netbank.

For selvom dine forretninger med os er godt beskyttede af vores avancerede sikkerhedssystemer, så er virksomheder selv ansvarlige for deres egen IT-sikkerhed. Det betyder, at de økonomiske konsekvenser af et indbrud i din virksomheds netbank gennem virksomhedens IT-systemer ikke vil blive dækket af banken. Derfor bør man have en netbankforsikring, som man får rabat på, hvis man er kunde hos os.

Hvis din virksomhed bruger vores professionelle erhvervsløsning Business Online, kan I hente et gratis antivirusprogram. Derudover har vi samlet en række gode råd til IT-sikkerhed på denne side.

Typiske behov
Nedenfor er en oversigt over en række af de forsikringer, som de fleste virksomheder har brug for:

Se det fulde overblik over erhvervsforsikringer hos Danske Forsikring.


Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.