Løn

Vi kan gøre det nemt og enkelt for dig at udbetale løn og sammensætte attraktive lønpakker til dine medarbejdere via firmapension og incitamentsprogrammer.

Når din virksomhed skal aflønne medarbejdere, er der et par områder, hvor vi som bank kan hjælpe. Vi kan gøre det simpelt og enkelt at udbetale løn, og vi kan støtte din virksomhed i at tiltrække nye medarbejdere eller fastholde de eksisterende ved hjælp af attraktive pensionsordninger og incitamentsprogrammer.

Du kan ringe til os og høre mere på 70 133 000, eller du kan læse mere i boksen nedenfor. Du er også meget velkommen til at booke et møde med os.

Book møde

Mere om løn

 • Udbetaling af løn

  Når din virksomhed skal betale løn, vil det ofte være en stor hjælp at benytte et lønsystem, som beregner, indberetter og betaler ting som skat og ATP. Her kan I enten bruge jeres eget system eller vælge at outsource lønbehandlingen.

  Hvis I bruger jeres eget lønsystem, gør vi det nemt og enkelt for jer at foretage faste lønudbetalinger med District.

  Hvis I overvejer at skifte lønsystem, kan vi varmt anbefale Zenegy. Se mere her.

  Services og produkter udbydes af Zenegy ApS. Danske Bank A/S modtager omsætningsprovision og ejer en større andel af Zenegy ApS.
 • Incitamentsprogrammer

  Kampen om de bedste medarbejdere bliver stadig hårdere, og det gør incitamentsprogrammer relevante for mange virksomheder. Det gør nemlig virksomhederne i stand til at tilbyde ledere og nøglemedarbejdere variabel løn i form af en bonusordning som supplement til den faste løn. På den måde bliver din virksomhed bedre rustet til at tiltrække nye medarbejdere og til at fastholde de nuværende.

  En bonusordning er som regel kædet sammen med konkrete mål for virksomheden, afdelingen og den enkelte medarbejder. Bonussen kan enten udbetales kontant eller i form af medarbejderaktier eller optioner, konvertible obligationer, warrants eller andet. Det kan vi hjælpe med.

  Ifølge dansk lovgivning skal medarbejderaktier opbevares i et depot for hver medarbejder. Danske Bank kan organisere og styre disse depoter. Vi kan også finansiere medarbejdernes eventuelle køb af aktier i deres arbejdsplads. 

  Ring til os på tlf. 70 133 000, hvis du vil høre mere om incitamentsprogrammer, og hvad vi kan hjælpe med

   

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.