Pakke til den lille virksomhed

Danske Business One er en god bankløsning, hvis du driver enkeltmandsvirksomhed eller en virksomhed med helt enkle behov – eventuelt som nystartet iværksætter.

  • For virksomheden med enkle behov
  • Betalingskort & netbank
  • Rådgivning via onlinemøde og telefon
Nem styring af din virksomheds økonomi
Med Danske Business One kan du holde styr på økonomien, hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed eller en virksomhed med helt enkle behov. Det kan være, at du er iværksætter, eller at du som selvstændig har en enkel forretning.

Når du vælger Danske Business One, får du en erhvervskonto og adgang til en række enkle løsninger, som du kan bruge til at administrere din virksomheds daglige økonomi. Du klarer selv de fleste daglige bankforretninger online via Danske Netbank Erhverv – og skulle du få brug for rådgivning eller support, er du altid velkommen til at ringe til os eller booke et onlinemøde.

Hvem kan få Danske Business One?
For at kunne benytte Danske Business One skal din virksomhed være en enkeltmandsvirksomhed, et interessentskab (I/S) eller et andet selskab (f.eks. aktie- eller anpartsselskab).

Find den rigtige løsning til din virksomhed
Hvilken af vores pakkeløsninger er den rigtige for din virksomhed? Her følger et lynoverblik over vores tre erhvervspakker:

Danske Business One: Målrettet enkeltmandsvirksomheder eller virksomheder med helt enkle behov.

Danske Business Plus: For den mindre eller mellemstore virksomhed med en relativt simpel økonomi.

Danske Business Pro: For den mellemstore virksomhed med mere avancerede behov. 

Her kan du sammenligne fordelene i vores kontopakker.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000.