Konto i udlandet

En konto i udlandet kan være billigere og nemmere

Modtager du betalinger fra udenlandske kunder, kan det være en fordel at tilbyde dem at betale til en konto i deres eget land. Det er billigere for kunden, og betalingen kommer hurtigere ind på din virksomheds konto. På samme måde kan det være en fordel for dig at betale dine udenlandske leverandører fra en lokal valutakonto i de lande, du importerer fra.

Vi kan hjælpe dig til at få en konto i udlandet, uanset om vi er til stede i det pågældende land eller ej. I begge tilfælde kan du få adgang til kontoen igennem Business Online.

Lande, hvor vi er til stede
Vi åbner hurtigt en konto til dig. Og da vi har fælles IT-system, kan du se posteringer og saldi i realtid. Du kan nemt overføre beløb mellem dine konti i Danmark og udlandet via Business Online.

Øvrige lande
Vi formidler kontakt til Danske Banks samarbejdsbanker og rådgiver dig om den nødvendige dokumentation. Når kontoen er oprettet, får I adgang til den via Business Online.

Alternativt kan du oprette en valutakonto her i Danmark. 


Se denne video med Fregat Fiskeeksport og hør om, hvordan de har glæde af konto i udenlandsk valuta.

602A3CF07DD50674

 

Skræddersyet rådgivning
Vi kan hjælpe dig med mere end bare en konto. Hvis du har aktiviteter i et af de lande, hvor Danske Bank er til stede, kan du få rådgivning af en af vores udenlandske rådgivere, der er specialister i at hjælpe danske virksomheder med at få succes på deres marked.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med konto i udlandet, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000.