Konto i udlandet

En konto i udlandet kan være billigere og nemmere

Modtager du betalinger fra udenlandske kunder, kan det være en fordel at have en konto i udlandet, så du kan tilbyde dem at betale til en konto i deres eget land. Det er billigere for din kunde at lave en lokal betaling, og betalingen kommer hurtigere ind på din virksomheds konto. På samme måde kan det være en fordel for dig at betale dine udenlandske leverandører fra en lokal konto i de lande, du importerer fra.

I andre tilfælde kan det være en bedre løsning for dig at få en valutakonto hos os i Danmark til dine udenlandske betalinger i stedet for en konto i udlandet. Vi rådgiver dig og hjælper med at finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Løsningen afhænger af blandt andet af, hvor du har brug for en konto, lovgivningen i det enkelte land, og om dine betalinger er i eller uden for SEPA-området.

Lande, hvor vores egne rådgivere kan hjælpe din virksomhed
Vi har rådgivere i Finland, Norge, Sverige, Storbritannien, Irland, Tyskland, Polen, Estland, Letland, Litauen og Rusland, som kan hjælpe dig med hurtigt at få det formelle på plads og få en udenlandsk konto. Og da vi har fælles IT-system, kan du let udføre lokale betalinger, se posteringer og saldi i realtid, og overføre beløb mellem dine konti i Danmark og udlandet.

Øvrige lande
Med udgangspunkt i dine behov formidler vi kontakt til vores samarbejdsbanker, der dækker mere end 100 lande - se en liste over vores udenlandske samarbejdsbanker. Vi rådgiver dig om den nødvendige dokumentation i mange lande, men nogle banker foretrækker at have en direkte dialog med dig, når de skal hjælpe med konto i udlandet.

Ofte vil du kunne få adgang til kontoudskrifter og betalinger fra den udenlandske bank i Business Online, som er vores netbank til virksomheder, men i nogle tilfælde skal du bruge den udenlandske banks netbank til at få adgang til betalinger.


Se denne video med Fregat Fiskeeksport og hør om, hvordan de har glæde af konto i udenlandsk valuta.

602A3CF07DD50674

 

Skræddersyet rådgivning
Vi kan hjælpe dig med mere end bare en konto i de lande, hvor vi er til stede for virksomheder. Vores rådgivere kan guide dig gennem mange af de forhold, som du skal være opmærksom på for at få succes på det marked, du træder ind på.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med konto i udlandet, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.