Pakke til den mellemstore virksomhed

Danske Business Pro er vores pakke til den mellemstore virksomhed. I får personlig rådgiver og digitale værktøjer til at håndtere komplekse behov.

  • Frit antal konti og brugere i Business Online
  • Personlig erhvervsrådgiver
  • Effektiv styring af komplekse bankforretninger
Stærk løsning til mellemstore virksomheder
Online-adgang for adskillige brugere, personlig rådgivning og så mange konti, som virksomheden har brug for. Danske Business Pro er vores erhvervspakke for den mellemstore virksomhed med mere avancerede finansielle behov.

Med Danske Business Pro får virksomheden professionelle værktøjer til styring af økonomien i vores prisvindende løsning Business Online. Her får I fuldt overblik over virksomhedens konti i realtid.  Derudover kan I tilpasse Business Online til jeres behov gennem en række specialiserede moduler som blandt andet Likviditetsstyring, Markets Online og Cash Management-services.

I Business Online kan I selv vælge det antal medarbejdere, der skal oprettes. Medarbejderne kan tildeles forskellige rettigheder, alt efter hvad de skal bruge systemet til.

Værdiskabende sparring
Med Danske Business Pro får I adgang til individuel sparring og rådgivning om finansiering, investering, cash management og andre økonomiske forhold , der er vigtige for jeres virksomhed.
 
Find den rigtige løsning til din virksomhed
Hvilken af vores pakkeløsninger er den rigtige for din virksomhed? Her følger et lynoverblik over vores tre erhvervspakker:

Danske Business One: Målrettet enkeltmandsvirksomheder eller virksomheder med helt enkle behov.

Danske Business Plus: For den mindre eller mellemstore virksomhed med en relativt simpel økonomi.

Danske Business Pro: For den mellemstore virksomhed med mere avancerede behov. 

Her kan du sammenligne fordelene i vores kontopakker.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000.