Gå til hovedindhold

Kassekredit

En kassekredit kan benyttes til at finansiere driften i din virksomhed i de perioder, hvor indtægterne ikke lige matcher udgifterne. Kassekreditten tilknyttes din virksomheds driftskonto og der betales renter af det beløb, som der bruges af kreditten.

I mange virksomheder følges udgifter og indtægter ikke ad hele tiden. Af den grund kan også virksomheder med overskud opleve perioder, hvor indbetalingerne ikke matcher udbetalingerne. Derfor er en kassekredit en relevant løsning for mange af vores kunder.

Kassekreditten tilknyttes din virksomheds driftskonto, hvor de løbende ind- og udbetalinger foretages. Vi aftaler på forhånd et kreditmaksimum, som du kan udnytte efter behov. Din virksomhed betaler rente af det beløb, I bruger af kreditten. Ud over rente betaler I også for at have kreditten til rådighed – typisk i form af en løbende provision af kredittens maksimum.

Kontakt vores rådgivere for at høre mere om etablering af en kassekredit og andre finansieringsmuligheder.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for hjælp til at afklare, hvad der er den bedste finansieringsform for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000. Du er også velkommen til at booke et møde.

Book møde

Øvrige finansieringsmuligheder

 • Mellemfinansiering

  Mellemfinansiering er en midlertidig kassekredit, der – som navnet antyder – sikrer din virksomhed finansiering i en afgrænset periode, indtil en anden indtægt modtages.

  Læs mere om mellemfinansiering
 • Bankgarantier

  En bankgaranti kan være et godt værktøj for din virksomhed, hvis I har brug for at minimere risikoen, når I laver aftaler. Når din virksomhed laver en kontrakt med en kunde, leverandør eller udlejer, kan en bankgaranti således være en del af aftalen.

  Læs mere om bankgarantier

 • Erhvervslån

   Erhvervslån bruges til udgifter som nye computere, indretning af lokaler, produktionsudstyr, biler og så videre. Det finansieres typisk over 3-10 år.

  Læs mere om erhvervslån >

 • Realkreditlån
 • Leasing

  Leasing kan være et attraktivt alternativ til erhvervslån og realkreditlån, uanset om det gælder finansiering af biler, IT-udstyr eller ejendomme. At lease tingene binder mindre kapital og kan give din virksomhed større fleksibilitet, end hvis du ejer dem.

  Læs mere om leasing

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.