Du er nu logget ud, tak for dit besøg

Hvis andre har adgang til computeren, anbefaler vi, at du
sletter browsers midlertidige filer og
lukker browseren

Hacker- og virusangreb – er din virksomhed dækket?

Virksomheder er i stigende grad udsat fra angreb fra digitale kriminelle, og der er ikke noget, der tyder på, at truslen bliver mindre fremover. For de ramte virksomheder kan det koste dyrt både i tid og penge, når IT-systemer og tabte data skal gendannes.

Med en cyberforsikring fra Danske Forsikring får du dækket dine omkostninger, hvis din virksomhed rammes af angreb fra virus eller hackere. Du får også hurtig hjælp, så virksomheden kan komme tilbage til normal drift – eksperter sidder døgnet rundt klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Få mere at vide

Bæredygtighed – en god forretning

Mød to sociale iværksættere, en investor og Google, som alle fortæller om, hvordan de både fokuserer på at tjene penge og gøre noget godt for samfundet.

Se video’en fra TechBBQ

Konklusioner fra Estland-undersøgelser

Vi har offentliggjort konklusioner fra de undersøgelser, som handler om Danske Banks hvidvaskkontrol i filialen i Estland i perioden 2007-2015.

Læs konklusionerne og få mere at vide om sagen.

Læs mere

Kontakt os

Hovednummer

45 14 00 00

Erhverv Direkte:

70 133 000

Teknisk support Netbank Erhverv:

70 105 501

Teknisk support Business Online:

70 114 115
Se åbningstider
  • Ring til os
  • Find os
    Find afdeling eller Hæveautomat
  • Book et møde

    Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.