Du er nu logget ud, tak for dit besøg

Hvis andre har adgang til computeren, anbefaler vi, at du
sletter browsers midlertidige filer og
lukker browseren

Har du sikret dine medarbejdere i forhold til pension og sygdom?

Med en god pensionsaftale kan du sikre dine medarbejdere – både i forhold til pension, og hvis de skulle blive syge. Du sikrer, at de får de bedste muligheder for en økonomisk tryg pensionsalder og for hurtigt at blive raske og vende tilbage på arbejde ved sygdom.

Begge dele har stor betydning for både din medarbejder og din virksomhed. En pensionsaftale kan derfor være en god idé for dig og din virksomhed, især hvis du har overskud på bundlinjen.

Fordi du er kunde hos os, kan du sikre dig og dine medarbejdere med en attraktiv pensionsaftale. Det har mere end 1.500 af vores kunder allerede gjort.

Book møde

Sådan sikrer du dig mod IT-svindel

Vil du vide mere om, hvad du skal gøre i tilfælde af IT-svindel, og hvordan du kan sikre din virksomhed? Deltag i vores gratis webinar om cyberforsikring.

Tilmeld dig

Bedre overblik over personoplysninger

Fra 25. maj gælder der nye regler for, hvordan blandt andet virksomheder skal behandle personoplysninger om deres kunder. Det betyder, at du får endnu bedre overblik og kontrol over oplysninger, vi har om dig som person – og om din virksomhed, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed.

Læs mere

Kontakt os

Hovednummer

45 14 00 00

Erhverv Direkte:

70 133 000

Teknisk support Netbank Erhverv:

70 105 501

Teknisk support Business Online:

70 114 115
Se åbningstider
  • Ring til os
  • Find os
    Find afdeling eller Hæveautomat
  • Book et møde

    Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.