Du er nu logget ud, tak for dit besøg

Hvis andre har adgang til computeren, anbefaler vi, at du
sletter browsers midlertidige filer og
lukker browseren

Hacker- og virusangreb – er din virksomhed dækket?

Virksomheder er i stigende grad udsat fra angreb fra digitale kriminelle, og der er ikke noget, der tyder på, at truslen bliver mindre fremover. For de ramte virksomheder kan det koste dyrt både i tid og penge, når IT-systemer og tabte data skal gendannes.

Med en cyberforsikring fra Danske Forsikring får du dækket dine omkostninger, hvis din virksomhed rammes af angreb fra virus eller hackere. Du får også hurtig hjælp, så virksomheden kan komme tilbage til normal drift – eksperter sidder døgnet rundt klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Få mere at vide

Hvor er IT-konsulentbranchen på vej hen?

2 ud af 3 danske virksomheder har udfordringer med at besætte IT-stillinger, og langsigtede prognoser viser, at der i 2030 vil mangle op imod 19.000 IT-specialister i Danmark. Vores nye præsentation om IT-konsulentbranchen giver et overblik over en branche i stor udvikling, som samtidig står over for en række udfordringer.

Læs mere

 

Hurtigtvoksende madpakkesucces styrer mod udlandet

Børn, madpakker og balancen mellem familie- og arbejdsliv. Ordene lyder velkendte for de fleste danske forældre, og de rimer ikke umiddelbart på hurtigtvoksende Scaleup-virksomhed. Alligevel er netop de ting grundstenene for Jeanette Fæsters virksomhed YUMMII YUMMII, der, som hun selv beskriver det, næsten vokser hurtigere, end hun selv kan følge med til.

Læs mere

 

Kontakt os

Hovednummer

45 14 00 00

Erhverv Direkte:

70 133 000

Teknisk support Netbank Erhverv:

70 105 501

Teknisk support Business Online:

70 114 115
Se åbningstider
  • Ring til os
  • Find os
    Find afdeling eller Hæveautomat
  • Book et møde

    Du kan altid bestille et uforpligtende møde med en af vores rådgivere. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så kontakter vi dig og får et møde på plads.