Du er nu logget ud, tak for dit besøg

Hvis andre har adgang til computeren, anbefaler vi, at du
sletter browsers midlertidige filer og
lukker browseren

Hacker- og virusangreb – er din virksomhed dækket?

Virksomheder er i stigende grad udsat fra angreb fra digitale kriminelle, og der er ikke noget, der tyder på, at truslen bliver mindre fremover. For de ramte virksomheder kan det koste dyrt både i tid og penge, når IT-systemer og tabte data skal gendannes.

Med en cyberforsikring fra Danske Forsikring får du dækket dine omkostninger, hvis din virksomhed rammes af angreb fra virus eller hackere. Du får også hurtig hjælp, så virksomheden kan komme tilbage til normal drift – eksperter sidder døgnet rundt klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Få mere at vide

Undersøgelser af mulig hvidvask i Danske Bank Estland

Danske Bank igangsatte i september 2017 grundige undersøgelser af vores filial i Estland. Det skete på baggrund af mistanke om, at filialen er blevet brugt til hvidvask for større milliardbeløb i perioden 2007-2015. På denne side kan du læse fakta om undersøgelserne, få svar på oftest stillede spørgsmål og se en tidslinje over forløbet.

Læs mere

Bliv klogere af Tradonos væksteventyr

Second-hand foregår ikke længere en lørdag formiddag med hovedet dybt begravet i kasser med guld. Loppemarkeder foregår online. Med swipes og følgere foregår krejlerjagten nu digitalt. Det nyder genbrugsappen Tradono stor succes med. CEO, Mads Mathiesen, forklarer her, hvilke tre punkter der set i bakspejlet har været de vigtigste for deres store succes.

 

Læs mere

Kontakt os

  • Find os
    Find afdeling eller Hæveautomat