Del

Soundboks har skruet op for Kina

Højttalerproducenten Soundboks har skruet op for sit kinesiske eventyr og planlægger at flytte hele produktionen til Riget i Midten. Derfor har virksomheden netop deltaget i Danske Banks acceleratorforløb for nordiske startups for blandt andet at øge sine forretningsmæssige kompetencer, netværk og markedsindsigt.

”Vi har deltaget i acceleratorprogrammet i Kina, fordi vi er begyndt at producere i Kina, og vi tror på, at det også kan blive et interessant marked at sælge på engang i fremtiden. Kina er allerede nu et af de største markeder for mange varemærker inden for højttalere. Derfor vil vi gerne have noget støtte derovre,” forklarer Jesper Theil Thomsen, som er en af de tre stiftere af Soundboks.

Vil din virksomhed også kickstartes i Kina?

Ansøgningsfrist til næste accelerator er 27. september

Sammen med vores norske partner, nHack, tilbyder vi nordiske startups et unikt, koncentreret trænings- og udviklingsforløb i Kina. Formålet er at øge jeres forretningskompetencer, give jer adgang til vores stærke netværk, prototyping og produktion, lokalt salg, markedsføring og finansiering.

Læs mere og tilmeld dig
 Hårdføre højttalere giver den bedste fest

Sammen med de to medstiftere Christoffer Nyvold og Hjalte Wieth grundlagde Jesper Theil Thomsen Soundboks i marts 2015. Idéen til virksomheden er dog endnu ældre.

”I 2011, da vi var 16 år, var vi på Roskilde Festival. Vi fandt hurtigt ud af, at hvis man skulle have den bedste lejr, skabe den bedste fest og møde de sødeste piger, skulle man havde det bedste lydsystem. Det begyndte vi at lære, hvordan vi skulle bygge. I marts 2015 var vi klar til at lancere vores virksomhed,” fortæller Jesper Theil Thomsen, en af de tre stiftere af Soundboks. I 2018 ventes Soundboks at nå en omsætning på 90 millioner kroner.

Stor international bevågenhed

Hjalte Wieth, Jesper Theil Thomsen og Christoffer Nyvold er stiftere af Soundboks, som fremstiller og sælger højtalere. Virksomheden blev stiftet i 2015 og har været en del af den amerikanske virksomhedskuvøse Y Combinator, som også har hjulpet virksomheden som airbnb, Stripe og Dropbox. I 2018 har Soundboks optrådt på finansmagasinet Forbes’ årlige liste over 30 iværksættere med stiftere under 30 år.

Læs mere om Soundboks, og se videoerne, hvor højttalerne bruges i praksis.  

Tredje ansøgningsrunde skal til at begynde

Soundboks var en del af den anden gruppe af virksomheder, som Danske Bank og vores norske partner nHacks acceleratorprogram hjælper ind på det kinesiske marked. Nu er tredje ansøgningsrunde begyndt, og der er frist 27. september 2018.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.