Del

The HUB 2.0 gør det nemmere for startups at finde talent

The HUB har med sine 6.000 brugere, 18.500 udbudte jobs og næsten 300.000 ansøgere for længst slået sit navn fast som en af de mest succesfulde platforme, der støtter nordiske startups i at skalere deres forretning. 

Platformen hjælper startups med at opfylde et af deres mest kritiske behov, nemlig at sætte det rigtige team. Det kan fx være behovet for at få de rigtige kompetencer ind i founder-kredsen, så både økonomi, strategi, kundefokus og kreativitet er dækket, mens det også kan være at få de rigtige IT-, design- og administrative færdigheder ind blandt medarbejderne.

Nu bliver The HUB udbygget med en række nye, stærke funktioner, der gør livet som startup, investor og jobansøger lettere.

Besøg The Hub

“The HUB har hjulpet os med at finde top-talenter og er vores foretrukne værktøj til at håndtere ansøgere. Platformen er nemt og hurtig at bruge, og den mulighed, HUB’en giver os for at markedsføre vores åbne jobs er uvurderlig. Vi er meget taknemmelige for denne service.”
Rudi Skogman, Co-Founder og CEO, Blok.ai

Nyt, visuelt overblik over rekrutteringsprocessen

Startups, HR og talent-managers kan få glæde af en markant udbygget og visuelt baseret ansøgningsproces, hvor de bedre og mere fleksibelt kan organisere deres kanal af ansøgere. 

Til hvert jobopslag er der nu knyttet et overblik, hvor recruteren med simpel træk-og-flyt kan placere ansøgere på forskellige trin, fx ”har ansøgt”, ”skal indkaldes til samtale”, ”samtale”, ”ansat” eller ”afvist.” Til hvert trin er det desuden muligt at skrive noter, fx hvem der gør hvad eller begrundelse for fx at anbefale en kandidat.

Stærkere employer branding

Derudover er det nu muligt for startups at styrke, hvordan de præsenterer sig på the HUB, og dermed gøre sig endnu mere attraktive for ansøgere og investorer. På deres profil, som har fået et nyt, enkelt og overskueligt design, kan de fx præsentere deres team og investorer og virksomhedens medarbejderfordele. Det kan være balance mellem arbejde og fritid og wellness.

Vil du også have hjælp og sparring til din start-up?

Book et møde med en af vores specialister i Danske Bank Growth, der er klar til at hjælpe dig i alle faser på vejen mod skalering og internationalisering.

Book møde

Ny, interaktiv søgefunktion og alarmer

Det bliver også nemmere for ansøgere at bruge the HUB, fx med en ny, interaktiv søgefunktion, som gør det nemmere at finde bestemte jobs i bestemte områder. Ansøgere kan også tilmelde sig alarmer for nye jobopslag, baseret på deres kompetencer og foretrukken geografi.

Endelig er der også introduceret nye søgemuligheder, som specielt investorer kan få gavn af, hvor de nu kan filtrere startups efter størrelse og vækst-trin.

The HUB

  • Gratis digital platform, etableret i 2015 af Danske bank og Rainmaking
  • Tilgængelig i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Nordirland
  • Har siden etableringen hjulpet over 6.000 startups med værktøjer inden for vækst, funding og især rekruttering
  • Ud over at kunne poste jobopslag og modtage ansøgninger giver the HUB startups mulighed for at profilere sig selv over for investorer og adgang til fx standardkontrakter og pitch-decks

Lange arbejdstider og dårlig løn er en myte. I hvert fald hvis du ser vores undersøgelse af løn og arbejdstider i nordiske startups.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.