Virksomhedernes forretningsmodeller, performance, team og drive var absolut inspirerende og kan give inspiration til efterfølgelse.


De ni startups er:

Nøie
Leverer cremer direkte til forbrugeren ud fra en digital hudtest. Brugerne får dermed cremer ”designet” til deres hud. Virksomheden forventer at være CO2-neutral i 2021 og cirkulær på den lidt længere bane.

Overvejer du at skalere eller investere i en startup?

Kontakt Danske Bank Growth & Impact, gå via din rådgiver eller

Book møde

Last Object
Arbejder for at udrydde forbruget af engangsprodukter og tilbyder et sortiment af veldesignede artikler, som kan genbruges i stor stil – ørepinde eller vatpinde, tissues,  bind mv.

Lenus
Har skabt imponerende, globale resultater med sin digitale platform til sundheds-coaches, både i form af bedre udnyttelse af tid og mere vedvarende virkning for patienterne, fx inden for vægttab. Rejste i foråret den største A-runde for en dansk startup.

Contractbook
Rammer ned i nutidens og fremtidens generationers behov for ikke at have kontrakter fysisk, men derimod digitalt. Har modtaget investeringer fra en række anerkendte amerikanske VC-fonde.

Worksome
Taler om den ”Store resignation”, hvor man tidligere følte stor stolthed over bare at have et job og passe det, hvor nutidens generationer også ønsker mening. Realiteterne går dog imod ønskerne i form af bureaukrati mv., og derfor har Worksome skabt en digital global platform for freelancere og virksomheder, der ønsker at finde hinanden.

Lyras
Tilbyder koldpasteurisering via UV-lys frem for som traditionelt varme. Det er en revolutionerende metode, som sparer store mængder vand og kemikalier i produktionen af fx mælk, ost og øl. Deres produkt er med til at gøre produktions-blueprintet mere simpelt og kan installeres i eksisterende fabrikssystemer hos mejerier mv.

Certainly (tidl. BotXO)
Leverer en effektiv chat-bot, der går i god dialog med besøgende i en webshop ”som den gode salgsmedarbejder” og hermed øger konverteringen markant.

Loop-it
Arbejder for et udrydde engangsemballage. De tilbyder en pantløsning inden for takeaway-kopper, baseret på en forudsætning om, at mindre end 1% af de 16 mia. kopper, der bruges på verdensplan, genbruges.

Stykka
Leverer færdige køkkener til boligforeninger i genbrugsmateriale og med let mulighed for reparationer og udskiftninger. En cirkulær løsning, der er holdbar bæredygtighedsmæssigt og finansielt for køberne.


Danske Bank prioriterer startup-segmentet

Danske Bank har siden 2015 hjulpet nordiske startups med at skalere deres virksomheder, både via finansielle og non-finansielle løsninger. Bedst kendt er nok The HUB, Nordens største platform for talent, Danske Bank Growth, som rådgiver virksomheder i alle faser af deres vækstrejse – fra ”garage” over vækst og internationalisering til exit, og +impact, vores særlige services for startups, der har bæredygtighed som kerneforretning.