Inden længe står mange virksomheder overfor at skulle tilbagebetale deres coronalån til staten. Og det kan være en stor mundfuld for mange små virksomheder, som har været presset under coronanedlukningen.

De mindre virksomheder, som er kunder i Erhverv Direkte i Danske Bank, tilbydes derfor, at de kan flytte deres statslige coronalån til Danske Bank og derved opnå mere favorable vilkår.

”Vi vil gerne gøre noget for at hjælpe de små virksomheder, der har været presset under corona, og vi ved, at mange af dem står over for en stor udfordring, når de skal betale deres coronalån tilbage. Derfor har vi kigget i værktøjskassen og fundet en måde, hvor vi kan hjælpe mange af virksomhederne med at flytte lånet til os og dermed spare penge,” forklarer Niels Bang Hansen, der er erhvervsdirektør i Danske Bank.

Favorabel rente og ingen gebyrer

Vi tilbyder en favorabel rente, nul stiftelses- og ekspeditonsgebyrer og en længere løbetid end det, virksomhederne kan få hos Skattestyrelsen. Derudover er renterne på lånet fradragsberettiget. 

For en gennemsnitsvirksomhed betyder det, at den samlet set vil kunne spare omkring halvdelen af renteudgifterne ved at flytte lånet til Danske Bank. 

Vi kan tilbyde følgende:
Rente på p.t. 6,5% p.a.
Ingen stiftelses- og ekspeditionsgebyr
Erhvervslån med en løbetid på op til 5 år med månedlig afvikling
Bemærk at udbetaling af lån forudsætter sædvanlig kreditvurdering.

Brug for lån til din virksomhed?

Hvis du vil høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at booke et onlinemøde med os.

Book møde

Det skal du have klar til mødet med os:

  • Virksomhedens seneste regnskab, inkl. periodetal
  • Virksomhedens drifts- og likviditetsbudget