Chefanalytiker Jacob Hvidberg Falkencrone, og ESG-specialist Mads Steinmüller er fremover bag mikrofonerne i vores nye podcast Grønne Pengetanker. Her vil de sammen med inspirerende gæster forsøge at gøre bæredygtig investering forståeligt for alle og tale om, hvordan du som investor kan være med til at bidrage til en bæredygtig fremtid gennem dine investeringer.

”Vi håber, at vi kan være med til at formidle, at det netop er beslutninger om investering af opsparing og pension, der virkelig batter, når vi taler bæredygtighed,” siger Jacob Hvidberg Falkencrone.

Kurs mod en mere bæredygtig transport
I første afsnit er emnet transportsektoren, der i stor stil oplever omstilling fra benzin og diesel til eldrevne køretøjer. Det kræver store investeringer i alt fra infrastruktur til smart brug af nyt brændstof og elektricitet.

CEO for MAN Energy Solutions i Danmark, Bjarne Foldager, er gæst i første afsnit. MAN Energy Solutions laver motorer til shippingindustrien, der er står for 3 pct. af verdens CO2-udledning. Selskabet har leveret motorer til omkring 70 pct. af de skibe, der sejler på verdenshavene.

FIND DEN NYE PODCAST Grønne Pengetanker, der hvor du normalt lytter til podcast, eller klik på et af linkene herunder:

Se et klip fra første episode af podcasten:

3e96e902-4c44-4d1a-93f2-6154a54fc00c

 

Hvis du overvejer at investere

Kontakt din investeringsrådgiver i Danske Bank og hør om mulighederne, hvis du overvejer at investere din opsparing.

 Book møde

Denne publikation er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative. Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.