Digitale betalingsløsninger

Der er flere muligheder at vælge imellem, når du vil klare betalingen med din mobil eller et Smart ur. Det er nemt og hurtigt – også i udlandet. Du behøver ikke at begrænse dig til ét valg. Dine kort kan lægges ind i flere betalingsløsninger og gerne mere end ét kort i hver.

 

MobilePay

MobilePay er en betalingsløsning til din telefon. En app som du kan bruge til at betale med i danske butikker – både fysiske og online - og når du har behov for at overføre til eller modtage penge fra andre MobilePay-brugere.
Læs mere på MobilePays hjemmeside

Apple Pay

Har du iPhone, iPad eller Apple Watch, kan du betale med Apple Pay i butikker, apps og webshops. Kan bruges i butikker både i Danmark og udlandet, hvor der accepteres kontaktløse betalinger.
Læs mere om Apple Pay

Google Pay

Har du smartphone eller tablet med Android, kan du betale med Google Pay i butikker, apps og webshops. Kan bruges i butikker både i Danmark og udlandet, hvor der accepteres kontaktløse betalinger.
Læs mere om Google Pay

Garmin Pay

Med Garmin Pay kan du betale kontaktløst i alle butikker der accepterer kontaktløse betalinger ligesom med dit fysiske kort – både i Danmark og udland. Kræver et Garmin ur. 
Læs mere om Garmin Pay

Fitbit Pay

Med Fitbit Pay kan du betale kontaktløst i alle butikker der accepterer kontaktløse betalinger ligesom med dit fysiske kort – både i Danmark og udland. Kræver et Fitbit ur. 
Læs mere om Fitbit Pay

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.