Letbank

Den lette netbank

I Danske Bank skal bank være nemt for alle. Derfor har vi lavet Danske Letbank - en enkel netbank, hvor du kan gennemføre de mest basale bankforretninger via computer eller tablet.

Med letbank får du en nem adgang til din økonomi. Undervejs bliver du guidet med hjælpetekster og billeder, så du kan være sikker på, at dine betalinger foregår rigtigt.

Kom i gang med letbank

Få overblik over dine konti

Det første du ser, når du åbner din letbank er en liste med alle dine konti. Klikker du på en af dem, kan du se de seneste ind- og udbetalinger.

Betal girokort

Med letbank kan du enkelt og billigt betale dine girokort. Billeder og tekster guider dig, så du er sikker på, at du udfylder alle felterne korrekt.

Overfør penge
Du kan også overføre penge fra en konto til en anden med letbank. Du bliver guidet igennem skridt for skridt, så du kan være sikker på, at betalingen foregår helt rigtigt.

EFF34F8B7DD50674

Introduktion til hvordan du kan bruge Letbank (1:15)

 

Kom i gang med letbank

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille letbank, kan du ringe til os på 70 123 456 eller komme ned i filialen. Har du Danske Netbank i forvejen, kan du straks logge på letbank via den blå log på-knap her på hjemmesiden.

Kom og lær mere om vores letbank

Vi tilbyder en række letbank-skoler, hvor vi gennemgår letbanken trin for trin.

Tilmeld dig gratis
Du kan tilmelde dig den næste letbank-skole i din afdeling eller ved at ringe til os på 70 123 456. Vi tilbyder kurserne jævnligt i hele Danmark. Og det er gratis at deltage.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.