De seneste fem år har Nordania tilbudt Private Banking–kunder en lang række forskellige luksusbiler med en lavere prissætning og med lukrative fordele gennem VIP Leasing. Hos Nordania kan du vælge en flexleasingaftale eller en sæsonleasingaftale.

Mange Private Banking-kunder efterlyser ofte store, luksuriøse familiebiler – det kunne være en Mercedes GLE, BMW X5 eller en Audi Q7.

En BMW X5 er en favorit hos mange Private Banking-kunder, der ønsker komfort, sikkerhed og luksus for hele familien

Andre ønsker sæsonleasingbiler. Det kunne være biler, der er sjove at køre i de varme måneder som for eksempel en cabriolet eller en sportsvogn fra kendte bilmærker som Porsche, Masarati eller Ferrari. 

Udvalget af luksusbiler er stort. Bilernes pris er på mellem 500.000 kroner og helt op til 9 millioner kroner. Hvilken type bil du vælger, afhænger af dit behov og din økonomi. 

Med en VIP Leasingaftale får du:

  • Bedre likviditet – mindre kapitalbinding
  • Lavere værditab – bedre gensalgspris i forhold til biler med fuld afgift
  • Reduceret risiko – brugtvognsværdien er afgiftsfri
  • Et større udvalg af luksusbiler
  • En løsning, der gør det muligt at forrente besparelsen andre steder
  • 10 gratis bilvask og 35 procent rabat på efterfølgende vaske
  • Rabat på 1,70 kroner per liter brændstof i forhold til listepriserne hos Shell

En åben Porsche 911 er særligt interessant i de varme måneder. Derfor er den typisk en sæsonleasingbil.

Sådan fungerer flexleasing

En flexleasingaftale baseres på, at du leaser bilen uden registreringsafgift og i stedet betaler registreringsafgiften månedsvis for den periode, leasingaftalen løber. Derved undgår du at betale de fulde 150 procent i registreringsafgift, der pålægges bilen, når den indregistreres på sædvanlig vis. Som en tommelfingerregel opnår du den laveste afgift på biler, der er ældre end tre år gamle. Flexleasingaftalen etableres enten som privat- eller erhvervsleasing. Dermed vælger du selv, om du skal beskattes af fri bil.

Sådan fungerer sæsonleasing

En sæsonleasingaftale laves til en sæsonbetonet bil som eksempelvis en cabriolet eller en sportsvogn. Du vælger selv, hvor mange måneder om året bilen skal være indregistreret. Kontrakten baseres på 12 måneder med for eksempelvis 5 aktive måneder, hvor der er nummerplader på bilen og 7 passive måneder, hvor bilen bliver vinteropbevaret. Ved at begrænse antallet af aktive måneder er der helt nye muligheder for at finde en luksusbil med en fornuftig økonomi.

Hvordan anskaffes din drømmebil?

Uden for landets grænser er udbuddet af luksusbiler meget stort. Har du ikke selv fundet din drømmebil, kan Nordania hjælpe dig med det gennem vores store netværk af udvalgte og erfarne samarbejdspartnere. De vil hjælpe dig med import af bilen, herunder en uvildig kontrol udført af DEKRA i Tyskland. Ved hjemkomst klargøres bilen. Alt dette er til for at give dig tryghed og gøre det hele til en god oplevelse for dig.

Likviditet

Registreringsafgiften betales i små månedlige rater, og dermed opnår du en markant mindre kapitalbinding end ved et traditionelt køb af bil, hvor hele registreringsafgiften på 150 procent skal betales på én gang. Derfor har du ikke nær så mange penge bundet i anskaffelsen af bilen.

Bilens værditab

Når du køber en bil på traditionel vis, giver registreringsafgiften på 150 procent ofte et meget højt værditab. Med VIP Leasing får du et markant lavere værditab, idet værditabet sker af bilens købspris uden registreringsafgift. Registreringsafgiften betales i små månedlige rater og naturligvis kun i den periode, du bruger bilen.

Porsche Panamera rummer både en kraftig motor og hele familien.

Fleksibilitet

Når leasingkontrakten udløber, skal du på Nordanias anfordring anvise en momsregistreret tredjepart med henblik på at købe bilen. Da markedet i dag efterspørger afgiftsfrie biler, vil bilen være nemmere at omsætte end en normal dansk bil, hvor der er betalt fuld afgift. Bemærk, at din forpligtelse til at anvise en momsregistreret køber ved leasingaftalens ophør, kan udgøre en risiko for, at du kommer til at betale et ekstra beløb. Men Nordania bestræber sig til stadighed på at fastsætte restværdier, der er markedskonforme, således at bilen ved leasingaftalens ophør kan sælges til den forventede værdi. Når du mødes med Nordania gennemgås eksempler herpå.

Særlig aftale med Shell

Som kunde i Private Banking og med en privat VIP leasingsaftale hos Nordania Leasing får du adgang til attraktive fordele, når din luksusbil skal plejes og tankes op. Du opnår rabatter på brændstof. På diesel og benzin er rabatten 1,70 kroner per liter i forhold til listepriserne hos Shell. Brændstofkortet fra Shell giver også rabat hos Q8 og F24. Derudover får du uden beregning adgang til 10 bilvaske efter eget valg hos Shell og 35 procent rabat på de efterfølgende vaske.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om VIP Leasing via Nordania Leasing, kan du kontakte din Private Banker.

Kontakt din Private Banker