Passer dine forsikringer til de værdier, du ejer? Og får du dækket dit personlige ansvar i forskellige kritiske situationer? Netop disse spørgsmål er oppe at vende på de møder, som Danske Banks Private Banking-kunder nu har mulighed for at holde sammen med assurandører fra forsikringsselskabet Tryg, der er vores samarbejdspartner på forsikringsområdet. Samarbejdet giver Private Banking-kunder mulighed for at sammensætte forsikringer hos Tryg, så de passer til deres behov, og samtidig får de adgang til attraktive forsikringsaftaler og en række særlige Private Banking-fordele.

”Vi oplever, at samarbejdet med Tryg er meget efterspurgt blandt vores kunder. Særligt nu hvor mange er ekstra meget hjemme, oplever vi, at de har tid og lyst til at få gennemgået deres forsikringer. Og der er mange, der får en ’aha-oplevelse,’ når de sammenligner deres værdier og deres dækning, så det bliver løst i en fart,” fortæller Jack Møller, der er chef for Private Banking i København.

Løsninger der imødekommer de komplekse behov

Ifølge Jack Møller er Tryg hurtigt blevet en populær samarbejdspartner, fordi forsikringsselskabet blandt andet har en meget bred platte af forsikringer, som dækker de komplekse forhold, Private Banking-kunder ofte har. Det er også det, som Torben Christiansen, der er assurandør i Tryg Nordjylland, oplever, når han mødes med Danske Banks Private Banking-kunder:

”Private Banking-kunderne har ofte gang i mange ting og har en mere kompleks økonomi. De har derfor behov for flere forskellige forsikringer og efterspørger nogle mere komplekse produkter. Her oplever jeg, at de finder de rigtige løsninger hos Tryg, der har en vis størrelse, og som altid kan finde en løsning, hvis den ikke lige står på hylden,” fortæller Torben Christiansen. En af de forsikringer, der bliver efterspurgt blandt Private Banking-kunderne omhandler det professionelle bestyrelsesansvar:

”Der er kommet mere og mere fokus på bestyrelsesarbejde, hvor man jo har et stort ansvar. Og det kan man i dag blive forsikret for med en bestyrelsesansvarsforsikring. Jeg har netop hjulpet en kunde med syv bestyrelsesposter, og her giver det god mening, at vedkommende sikrer sin personlige formue mm.,” fortæller Torben Christiansen.

Privat og erhverv samlet ét sted

En anden gevinst ved samarbejdet er, ifølge Jack Møller, muligheden for at samle forsikringer for privat og erhverv:

”Hos Tryg kan kunderne få den rigtige rådgivning ved at gå ét sted hen. Det er tidsbesparende og meget mere effektivt for vores kunder, som typisk ikke har så meget tid,” siger Jack Møller. Det er også Torben Christiansen oplevelse:

”Mange glemmer, eller ved for eksempel ikke, at de skal have en netbanksforsikring, hvis de ejer et holdingselskab. De er ikke dækket af den almindelige garantiordning, hvis deres holdingselskab bliver hacket i netbanken, og det kan have store økonomiske konsekvenser,” fortæller Torben Christiansen, der også oplever, at mange kunder sætter pris på, at de gennem samarbejdet med Tryg bliver del af TrygFonden og TryghedsGruppen.

”For langt de fleste betyder det meget, at de gennem TrygFonden bidrager til samfundet med fx hjertestartere og livreddertårne. De fleste kender nogen, der har været i berøring med det, og vil gerne støtte det som kunde i Tryg,” siger Torben Christiansen.

Online eller fysiske møder?

Som Private Banking-kunder vælger man selv, om man vil mødes med assurandøren i en af Danske Banks filialer eller om det skal foregå online. Mange Private Banking-kunder har en travl hverdag, og her passer det godt at mødes online.

Flere fordele til Private Banking-kunder

Hos Tryg får du som Private Banking-kunde blandt andet:

  • 1 års gratis ulykkesforsikring af dine børn under 12 år.
  • Mulighed for at få installeret en rottespærre sammen med din Husforsikring.
  • Altid bolighjælp med din husforsikring. Med bolighjælp dækker din forsikring bl.a. akut fældning af træer, optøning af frosne vandrør og fjernelse af fygesne.
  • Separat Netbanksforsikring til fast lav pris de første to år, hvis du har et CVR.nr.
Læs om alle dine fordele

Hvem er Tryghedsgruppen?

TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen. Det er femte år i træk, at Trygs kunder får bonus. I 2016, 2017, 2018, 2019 udbetalte TryghedsGruppen en bonus på 8 % - dette gør de også i 2020.