Nem at bruge


Uanset om du bare skal have et hurtigt overblik over virksomhedens konti eller skal handle på de finansielle markeder, gør Business Online det nemt, effektivt og sikkert for dig. Og du kan integrere Business Online med virksomhedens økonomisystem, så administrationen bliver nemmere, og risikoen for fejl minimeres. På den måde kan du bruge dine kræfter på at optimere din virksomheds økonomi i stedet for administration.

Overblik i realtid


Når du skal optimere virksomhedens likviditet, er det afgørende, at du har et fuldt og opdateret overblik. Med Business Online får du overblik over økonomien i realtid på tværs af dine geografiske markeder - uanset om du bruger computer, tablet eller telefon.

Skræddersyet til dine behov


Hvordan din Business Online ser ud, afhænger af dine behov. Ud over standardværktøjerne kan du tilføje en række specialiserede moduler, som gør din hverdag nemmere og driften mere effektiv. Det kan eksempelvis være et modul til at styre brugen af virksomhedens corporate cards eller et Trade Finance-modul, som gør det nemt at håndtere risikoen ved international handel.