Gå til hovedindhold

Business Online

Optimér driften med vores professionelle onlineløsning

Business Online giver dig fuldt overblik og kontrol over virksomhedens økonomi i realtid, uanset om du er på dit kontor eller på farten. Du kan skræddersy løsningen til dine behov, og sikkerheden er i top. Det har aldrig været nemmere at styre virksomhedens økonomi.

Bliv kunde og få Business Online
Allerede kunde, hent app'en her

Nem at bruge


Uanset om du bare skal have et hurtigt overblik over virksomhedens konti eller skal handle på de finansielle markeder, gør Business Online det nemt, effektivt og sikkert for dig. Og du kan integrere Business Online med virksomhedens økonomisystem, så administrationen bliver nemmere, og risikoen for fejl minimeres. På den måde kan du bruge dine kræfter på at optimere din virksomheds økonomi i stedet for administration.

Overblik i realtid


Når du skal optimere virksomhedens likviditet, er det afgørende, at du har et fuldt og opdateret overblik. Med Business Online får du overblik over økonomien i realtid på tværs af dine geografiske markeder - uanset om du bruger computer, tablet eller telefon.

Skræddersyet til dine behov


Hvordan din Business Online ser ud, afhænger af dine behov. Ud over standardværktøjerne kan du tilføje en række specialiserede moduler, som gør din hverdag nemmere og driften mere effektiv. Det kan eksempelvis være et modul til at styre brugen af virksomhedens corporate cards eller et Trade Finance-modul, som gør det nemt at håndtere risikoen ved international handel.

Likviditetsstyring i verdensklasse

Vores kunder fortæller os, at Business Online giver dem markedets bedste værktøj til at styre likviditeten. Et specialiseret Cash management-modul er en fast del af løsningen, og det gør det muligt for dig nemt og enkelt at optimere virksomhedens likviditet i realtid – også på tværs af landegrænser.

Sikkerhed

Sikkerheden er i top i Business Online. Du kan selv styre forskellige brugeres adgangsrettigheder, og som et ekstra værn mod svindel kan du bruge to-trins-godkendelse på alle overførsler. Det er også muligt at opsætte skræddersyede adviseringer, så du automatisk får en besked, når en overførsel er over en bestemt størrelse.

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.