Startups

Overvejer du at starte virksomhed?

Hvis du drømmer om eller står over for at starte din egen virksomhed, kan vi hjælpe dig på vej. Din succes som iværksætter står og falder med den rigtige viden og støtte både i opstartsfasen og senere.

Der er mange ting, du skal tænke på – for eksempel forretningsplanen, hvilke finansieringsmuligheder du har, og hvad det at starte virksomhed betyder for din privatøkonomi. Vi kan hjælpe dig med at komme hele vejen rundt og vejlede dig gennem udfordringerne, og hvordan du tager de næste skridt.

På denne side finder du tips og råd til, hvordan du kommer godt fra start, så du kan bruge tid på dine kunder og virksomheden. I vores guides herunder kan du for eksempel læse mere om, hvad du skal overveje, før du starter op, hvad du skal tænke på i forbindelse med finansiering og økonomi, og hvordan du kan optimere din virksomhed efter opstarten.

Ekspertviden og løsninger til dig som iværksætter
Vores tilbud til dig som iværksætter eller med en vækstvirksomhed er baseret på tilgængelighed, ekspertviden og digitale løsninger. Vi har rådgivere, der er specialister i iværksættere og vækstvirksomheder, og som kender deres udfordringer og behov.

For at du kan spare tid, tilbyder vi onlinemøder, når det passer dig, og med vores netbank kan du nemt overskue og håndtere både din virksomheds og din private økonomi. Har du brug for rådgivning eller hjælp, står vi til rådighed på telefon 70 13 30 00.

Drømmer du om at starte virksomhed?

Book et møde med os, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Book møde

Har du lige startet virksomhed?

Hvis du har fået et CVR-nummer, kan du søge om en konto til din virksomhed.

Bliv erhvervskunde

Iværksætter? På jagt efter succes? Hør Christian Stadils tre skarpe bud på, hvad der skal til: Lad være med at tænke i produkt, gå efter konkurrence, og find nogen, der kan noget med tal - eller noget digitalt.

5CD9EDF97DD50674

Få kvalificeret arbejdskraft og søg finansiering til din virksomhed

Tjek thehub.dk - en online platform, der hjælper iværksættere og vækstvirksomheder med at finde dygtige medarbejdere og rejse finansiering.

Tjek thehub.dk

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.