Gå til hovedindhold
Startups

Overvejer du at starte virksomhed?

Hvis du drømmer om eller står over for at starte din egen virksomhed, kan vi hjælpe dig på vej. Din succes som iværksætter står og falder med den rigtige viden og støtte både i opstartsfasen og senere.

Der er mange ting, du skal tænke på – for eksempel forretningsplanen, hvilke finansieringsmuligheder du har, og hvad det at starte virksomhed betyder for din privatøkonomi. Vi kan hjælpe dig med at komme hele vejen rundt og vejlede dig gennem udfordringerne, og hvordan du tager de næste skridt. Læs mere om forretningsplanen

Ekspertviden og løsninger til dig som iværksætter
Vores tilbud til dig som iværksætter eller med en vækstvirksomhed er baseret på tilgængelighed, ekspertviden og digitale løsninger. Vi har rådgivere, der er specialister i iværksættere og vækstvirksomheder, og som kender deres udfordringer og behov.

Du kan mødes med vores rådgivere online, når det passer dig, og med vores netbank kan du nemt overskue og håndtere både din virksomheds og din private økonomi. Har du brug for rådgivning eller hjælp, er vi klar på telefon 70 13 30 00.

Vi kan hjælpe dig med, hvordan du kommer godt fra start, så du kan bruge tid på dine kunder og virksomheden. I vores guides herunder kan du for eksempel læse mere om, hvad du skal overveje, før du starter op, hvad du skal tænke på i forbindelse med finansiering og økonomi, og hvordan du kan optimere din virksomhed efter opstarten.

Drømmer du om at starte virksomhed?

Book et møde med os, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Book møde

Har du lige startet virksomhed?

Hvis du har fået et CVR-nummer, kan du søge om en firmakonto med det samme.

Bliv kunde

Hvordan kommer du fra den gode idé til business? Hvornår skal du søge funding, hvordan finder du den rigtige investor, og hvilke krav kan du med rimelighed stille? Hør Moonis Kamils – en af de mest markante iværksættere og business angels i Danmark – gode råd til startups ud fra egne erfaringer.

 

0b88af8c-00090249-a904ba0f

 

Få kvalificeret arbejdskraft og søg finansiering til din virksomhed

Tjek thehub.dk - en online platform, der hjælper iværksættere og vækstvirksomheder med at finde dygtige medarbejdere og rejse finansiering.

Tjek thehub.dk

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.