Vokser din virksomhed?

Hvis din virksomhed vokser, eller du har planer om vækst, kan der være mange overvejelser forbundet med det. Det kan være, du har planer om at ansætte de første medarbejdere, udvide aktiviteterne eller gå internationalt – og det kan øge kompleksiteten i virksomheden.

Som ejer af en virksomhed i vækst har du brug for en bank, der forstår dine behov og kompleksiteten i din virksomhed. Hos os kan du få hjælp i alle faser, og vi kender til de udfordringer og overvejelser, du kan have.

Du kan altid tale med os om din situation og plan, så du kan få den sparring, du har brug for.

Book møde

- eller ring på 70 13 30 00

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores specialister i mindre virksomheder er klar til at hjælpe dig i alle faser på vejen mod vækst. De kender muligheder og udfordringer og tilbyder dig strategisk sparring til din forretningsmodel og dine vækstplaner.

Du får hjælp til at håndtere de udfordringer, du kan møde, når du for eksempel skal lægge en forretningsplan eller rejse finansiering. Det er vigtigt, at du får den rette finansieringsstruktur fra starten, så den understøtter dine ambitioner.

Og når du er klar til at føre dine planer ud i livet, kan du få den nødvendige sparring – ikke kun om traditionelle bankprodukter, men også om hvordan du får mest muligt ud af planerne. I takt med at virksomheden med tiden vokser, kan vi hjælpe med målrettede løsninger, som løbende kan tilpasses dine behov.

Få overblik over økonomien – også privatøkonomien
Som virksomhedsejer kan det være svært at få overblik over virksomhedens økonomi og likviditet – og over hvordan det spiller sammen med din privatøkonomi. Vi hjælper dig med at komme hele vejen rundt og skabe sammenhæng mellem virksomhedens og din økonomi.

Book møde

- eller ring på 70 13 30 00

Få den rette finansiering

Se, hvilke typer finansiering vi tilbyder, og hvordan du kan få glæde af en bankgaranti

Få mere at vide

Få kontrol over likviditeten

Se, hvordan du kan bruge vores løsninger til at styre og få overblik over likviditeten

Få mere at vide

Andre har også set