Vokser din virksomhed?

Overvejer du nye produktionsfaciliteter, nye lokaler og ejendomme, større bilpark eller at udvide dit varelager? Eller kigger du på at ansætte flere medarbejdere, tage nye produkter ind, sælge til nye kundegrupper, måske etablere datterselskaber eller vækste via opkøb?

Det tyder på, at din virksomhed er på vej til at vokse ud af sine nuværende rammer. Til denne vækstrejse kan du få hjælp hos os, både når det kommer til de finansielle strategiske og de praktiske overvejelser omkring vækst.

Vi hjælper dig med at få lagt en konkret plan, herunder også afdække dit investeringsbehov, få overblik over din likviditet og med nye bankløsninger til den daglige drift.

Book møde

- eller ring på 70 13 30 00

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores specialister er klar til at hjælpe dig i alle faser på vejen mod vækst. De kender muligheder og udfordringer og tilbyder dig finansiel strategisk sparring til din forretningsmodel og dine vækstplaner.

Du får hjælp til at håndtere de finansielle udfordringer, du kan møde, når du for eksempel skal lægge en forretningsplan, rejse finansiering eller gennemføre et opkøb. Det er vigtigt, at du får den rette finansieringsstruktur fra starten, så den understøtter dine ambitioner.

Og når du er klar til at føre dine planer ud i livet, kan du få den nødvendige finansielle sparring – ikke kun om traditionelle bankprodukter, men også om hvordan du får mest muligt ud af planerne. I takt med at virksomheden med tiden vokser, kan vi hjælpe med målrettede løsninger, som løbende kan tilpasses dine behov.

Få overblik over økonomien – også privatøkonomien
Som virksomhedsejer kan det være svært at få overblik over virksomhedens økonomi og likviditet – og over hvordan det spiller sammen med din privatøkonomi. Vi hjælper dig med at komme hele vejen rundt og skabe sammenhæng mellem virksomhedens og din økonomi.


Book møde

- eller ring på 70 13 30 00

Guide til forebyggelse af økonomisk kriminalitet

Sådan kan I beskytte jeres virksomhed og samtidig realisere jeres vækstambitioner.

Se guiden her

Få den rette finansiering

Se, hvilke typer finansiering vi tilbyder, og hvordan du kan få glæde af en bankgaranti

Få mere at vide

Få kontrol over likviditeten

Se, hvordan du kan bruge vores løsninger til at styre og få overblik over likviditeten

Få mere at vide

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.