Har din virksomhed planer om vækst eller skalering?

At drive en virksomhed med vækstplaner er noget helt andet end at drive en mere etableret virksomhed. Som ejer af en vækstvirksomhed, scaler eller et start-up har du brug for en bank, der forstår virksomhedens behov, især når du har planer om at skalere virksomheden eller gå internationalt.

Vi hjælper ambitiøse vækstvirksomheder og start-ups i alle faser af rejsen – lige fra opstart til skalering og internationalisering og videre derfra. Vi kalder tilbuddet Danske Bank Growth.

Skriv til os

- eller ring på 70 13 30 00.

Vækstvirksomhed med ambitioner?

Opstart

Specialistrådgivning og nemme bankløsninger – så du kan fokusere på at opbygge dit start-up

Vækst og skalering

Løsninger målrettet dine behov – understøtter dine planer om skalering or internationalisering

Børsintroduktion og exit

Strategiske løsninger til virksomhedsejere – hjælper virksomheden til at nå næste niveau

Hvordan kan Danske Bank Growth hjælpe dig?

Specialisterne i Danske Bank Growth er klar til at hjælpe din vækstvirksomhed, scaler eller start-up i alle faser på vejen mod skalering og international succes. De kender mulighederne og udfordringerne og kan tilbyde dig strategisk sparring til din forretningsmodel og dine vækstplaner.

Du får hjælp til at håndtere de udfordringer, du kan møde i forbindelse med skalering af dine aktiviteter, for eksempel rekruttering og adgang til kapital og værktøjer. Og når du er klar til at føre dine planer om at gå internationalt ud i livet, kan vores specialister give dig den nødvendige sparring. De rådgiver dig ikke kun om traditionelle bankprodukter, men hjælper dig med at navigere i hele kapitalmarkedet.

Træk på vores netværk og erfaring
Vi deler vores netværk på tværs af Norden, Storbritannien og øvrige globale hubs. Med vores globale fokus kan vi understøtte din virksomheds strategi og vækstplaner, som kan række ud over vores traditionelle markeder. Ved at bruge vores netværk får du adgang til bred erfaring og værdifuld ekspertise blandt eksempelvis investorer, eksperter og andre finansielle udbydere.

Du får også adgang til stor international erfaring, et globalt netværk af banker og en samlet bankløsning på tværs af grænser, som du kan trække på for at gøre dine planer om internationalisering til en succes. 

Funding og målrettede løsninger
Dine finansieringsbehov ser muligvis anderledes ud, end det man ser hos mere etablerede virksomheder. Det ved vi, og vi hjælper dig med at navigere på funding-markedet og faciliterer introduktion til investorer og andre finansielle løsninger. 

Du får rådgivning og hjælp til at skaffe ekstern finansiering, så du får en løsning, der passer til din virksomhed, det kan for eksempel være ved hjælp af støtteordninger, Business Angels, fonde, låneprodukter i markedet eller crowd funding. Det er vigtigt, at du får bygget den rette kapitalstruktur fra starten, så den understøtter din strategi og dine ambitioner for virksomheden.

Når virksomheden med tiden vokser og krydser landegrænser, kan vi hjælpe med målrettede løsninger, som løbende kan tilpasses din virksomheds behov, efterhånden som du skalerer.

Skriv til os

- eller ring på 70 13 30 00.


Sådan skaber du vækst

Hvis du er klar til at tage din virksomhed til næste niveau, har vi lavet tre guides, der kan hjælpe dig til at arbejde struktureret med at skabe vækst.


Eksempler på brancher, Danske Bank Growth hjælper

Software & internet

Flere og flere virksomheder er baseret på software og leverer deres ydelser online. Vi har igennem en årrække hjulpet software- og internetvirksomheder med at vokse og skalere. Med vores bankløsninger i ryggen kan virksomheden understøtte deres globale aktiviteter, nemt klare deres bankforretninger digitalt og navigere gennem udfordringer med cash flow.

Life Science & healthcare

Virksomheder med løsninger og services baseret på teknologi, der forbedrer leveringen og kvaliteten af behandlingen i sundhedssektoren. Eller virksomheder med revolutionære videnskabelige opdagelser, der kan kurere sygdomme eller markant ændre et sygdomsforløb. Virksomheder inden for life science eller healthcare opererer i en verden fuld af usikkerhed, med stram lovgivning og med uforudsigelige udviklingsforløb. Vi tilbyder målrettede finansielle løsninger og hjælper dem med at vokse og skalere.

Hardware & infrastruktur

Fra wearables, IoT og VR/AR til industrielle robotter. Vi hjælper virksomheder, når de skal sætte deres hardwareprodukter i masseproduktion – vi tilbyder finansielle løsninger, der opfylder de specifikke behov hos start-ups inden for robotteknologi, hardware og software.

Vi er strategisk partner for de mest innovative virksomheder i Norden

  • ”Vores kundebase i USA voksede med 90% i 2016, hvilket gjorde det til vores mest succesfulde år med international ekspansion. Danske Bank har støttet os virkelig meget, og vi sætter stor pris på partnerskabet med dem gennem denne fantastiske rejse.”
    Ulrik Bo Larsen, stifter og CEO i Falcon.io

Vi hjælper innovative virksomheder i Norden med at skabe vækst

Artikler

Andre har også set