Opret en erhvervskonto, der passer til dine behov

Erhvervskonto, firmakonto, virksomhedskonto – uanset hvad man kalder det, har du som virksomhed brug for en konto til driften og de daglige betalinger. Og måske har du brug for flere, alt efter virksomhedens størrelse og kompleksitet. 

Hos os kan du få en løsning med erhvervskonti, der passer til din virksomheds behov og dagligdag. Søg om konto online, når det passer dig.

Søg om konto online


Vælg mellem tre basisløsninger med erhvervskonti

Behovet for erhvervskonti kan fx variere alt efter, om du er iværksætter eller har en mere etableret virksomhed, men også efter hvor kompleks virksomhedens økonomi er.

Du kan derfor vælge mellem tre basisløsninger, som er sammensat efter de behov og den kompleksitet, vi ser hos virksomheder af forskellig størrelse. Og så kan du selvfølgelig altid oprette andre typer konti efter behov.


I tvivl om, hvad du har brug for?

Ring til os på 70 13 30 00 eller book et møde med os - vi er klar til at rådgive dig. 

 

Book møde

Klar til at søge om konto?

Du kan søge om erhvervskonto online, når det passer dig

 

Ansøg nu

Kan du få en kassekredit på en erhvervskonto?

En kassekredit kan benyttes til at finansiere driften i din virksomhed i de perioder, hvor indtægterne ikke lige matcher udgifterne. Kassekreditten tilknyttes din virksomheds driftskonto, og der betales renter af det beløb, der bruges af kreditten. Om din virksomhed kan få en kassekredit beror på en vurdering af virksomhedens økonomi. Læs mere om kassekredit til erhverv.

Hvad er prisen for en erhvervskonto?

Etableringsgebyr:
Er du privatkunde i Danske Bank:          fra  2000 kr.*
Er du ikke privatkunde i Danske Bank:  fra 4000 kr.*
*Individuel pris ved komplekse sager.

Udover etableringsgebyret betaler du en månedlig pris på 0-279 kr. for at have en af vores basisløsninger. Prisen afhænger blandt andet af, om du er privatkunde hos os, og hvor mange konti, du har brug for.

Erhvervskonti til særlige behov 

  • Handel med udlandet 

    Handler din virksomhed jævnligt med udlandet, er en valutakonto hos os eller en konto i udlandet en relevant løsning. Det kan gøre det nemmere og billigere at modtage og foretage betalinger. Vi kan hjælpe med både valutakonto og konto i udlandet.  
  • Konto for klient 

    Klientkonti eller separate klientkonti giver en advokat mulighed for at administrere økonomien for deres klienter. Med en klientkonto kan advokaten foretage dispositioner på vegne af en tredjemand ved eksempelvis hushandel, bobehandling, konkursbo, generationsskifter med mere.

    Hent blanketter til klientkonti her

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.