Erhvervskonto

Få en kontoløsning, der passer til din virksomheds behov og dagligdag.

Er en enkelt konto nok, eller skal der flere til for at holde styr på din virksomheds økonomi? Det afhænger helt af, hvor kompleks virksomhedens økonomi er. Behovene kan for eksempel variere alt efter, om du er selvstændig iværksætter eller har en etableret virksomhed og hvor mange medarbejdere, der er i virksomheden.

Hvilken konto skal du vælge?

Få en kontoløsning, der passer til din virksomhed. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er vi klar til at hjælpe. Ring til os på 45 14 00 00 eller book et møde.

Book møde

For at gøre det nemt for dig at overskue dine muligheder har vi sammensat tre basisløsninger med konti, der er tilpasset behovene hos forskellige typer virksomheder. 

Find den rigtige løsning til din virksomhed
Hvilken løsning er den rigtige for din virksomhed? Her kan du få overblik over vores tre basisløsninger.

Danske Business One: For enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med helt enkle finansielle behov.

Danske Business Plus: For mindre og mellemstore virksomheder med en relativt enkel økonomi.

Danske Business Pro: For mellemstore virksomheder med mere komplekse finansielle behov.

Ud over kontiene i vores basisløsninger tilbyder vi også andre typer konti, som matcher de specifikke behov, vi møder hos virksomheder. Så hvis du har behov for andre konti, kan du herunder få et overblik over de konti, vi tilbyder.

Konti til forskellige behov 

 • Til driften 

  Til driften 

  En virksomhed har brug for en konto til sine ind- og udbetalinger. Det sker typisk på en driftskonto. En del virksomheder har derudover behov for at have en kassekredit tilknyttet kontoen, så de kan håndtere midlertidige udsving i likviditeten uden problemer.
 • Handel med udlandet 

  Handel med udlandet 

  Handler din virksomhed jævnligt med udlandet, er en valutakonto hos os eller en konto i udlandet en relevant løsning. Det kan gøre det nemmere og billigere at modtage og foretage betalinger. Vi kan hjælpe med både valutakonto og konto i udlandet.  
 • Konto for klient 

  Konto for klient 

  Klientkonti eller separate klientkonti giver en advokat mulighed for at administrere økonomien for deres klienter. Med en klientkonto kan advokaten foretage dispositioner på vegne af en tredjemand ved eksempelvis hushandel, bobehandling, konkursbo, generationsskifter med mere.

  Hent blanketter til klientkonti her

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.