Har du brug for rådgivning?

Vil du være sikker på, at din virksomhed er finansieret optimalt?
Har du behov for at få kigget virksomhedens realkreditlån efter?
Eller drømmer du om at renovere ejendommen eller udvide forretningen?

Ring til os på 45 14 01 00

Du kan også booke et møde:

Book møde

Mange virksomheder ejer eller ønsker at købe fast ejendom til brug for deres virksomhed eller som investering. Et realkreditlån er for virksomheder og andelsboligforeninger normalt den billigste måde at finansiere ejendomme på, og du kan med realkreditlån få finansieret op til 60%/80% af ejendommens værdi.

I samarbejde med Realkredit Danmark tilbyder vi specialiserede realkreditlån og hjælper dig med en løsning, der skaber mest mulig værdi for din virksomhed eller andelsboligforening.

Finansiering baseret på din virksomheds behov

Realkreditlån er generelt en både billig og tryg måde at finansiere sig på for virksomheder, men samtidig er realkreditlån et område, som er vigtigt for din virksomheds samlede økonomi. 

Derfor tilbyder vi dig specialistrådgivning for at sikre, at virksomhedens ejendom finansieres optimalt med udgangspunkt i virksomhedens individuelle situation og behov. Det gør vi ved at kombinere vores viden om virksomheden med vores ekspertise inden for erhvervsejendomme, landbrug og andelsboligforeninger.

Hvilke muligheder har du?

Fast eller variabel rente? Afdragsfrihed eller afdrag? Ydelse og løbetid? Hvilket realkreditlån, der er bedst til din virksomhed, afhænger helt af virksomhedens situation og ejendommens type.

Vi giver dig overblik og i samarbejde med dig sammensætter vi den bedste løsning til din virksomhed. Hvis dine behov og ønsker for virksomheden ændrer sig, kan vi også hjælpe dig med at få den optimale finansiering.

Vi tilbyder realkreditlån i samarbejde med Realkredit Danmark, som tager pant i ejendommen. Et realkreditlån finansieres på baggrund af obligationer, og derfor bestemmer udbud og efterspørgsel på obligationsmarkedet renten på lånet.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller andelsboligforening med realkreditlån, er du altid velkommen til at ringe til os på 45 14 01 00.

Du kan læse mere om de forskellige låntyper og se priser på realkreditlån på Realkredit Danmarks hjemmeside.

Få hjælp til administration af udlejningsejendomme


Vi ved, at det kan være tidskrævende at administrere udlejningsejendomme. Så hvorfor ikke lade Propers digitale ejendomsadministration tager sig af alt fra lejeforhold og lejemål, til automatiseret kommunikation til lejerne om deres betalinger. Som kunde hos Danske Bank får du endda oprettelsen til 0 kroner.

Læs mere på https://helloproper.com/dbrd

Proper er uafhængig af Danske Bank og Danske Bank er uden ansvar for virksomhedens services, som udbydes på Propers eget ansvar. Når du bruger linket, forlader du Danske banks hjemmeside og føres til Propers hjemmeside med virksomhedens egne vilkår og betingelser for din brug af for virksomhedens services, herunder for behandling af personoplysninger, som du kan se der.

Lånegrænser og løbetider

Lånets løbetid og hvor stor en del af ejendommes værdi, du kan finansiere ved hjælp af et realkreditlån, afhænger blandt andet af, hvilken type ejendom der er tale om, og om lånet skal bruges til for eksempel køb, nybyggeri eller modernisering.

Her kan du se oversigt over lånegrænser og løbetider for realkreditlån for forskellige ejendomstyper. Du kan også læse mere på Realkredit Danmarks hjemmeside.

 EjendomstypeLånegrænseLøbetid
 Kontor og forretning 60 pct. 20 år
 Industriejendomme 60 pct. 20 år
 Ejendomme til sociale, kulturelle eller undervisningsformål 60 pct. 20 år
 Landbrug 60 pct. 30 år
 Boligudlejning 80 pct. 30 år
 Andelsboligforeninger 80 pct. 30 år
 Almene boliger 80 pct. 30 årFlexLife® – et realkreditlån med unik fleksibilitetet

FlexLife® er et realkreditlån fra Realkredit Danmark med fast eller variabel rente til jer, der gerne vil udnytte den likviditet, der ligger i murstenene. Her får I et fleksibelt lån, I kan forme som I vil – inden for de aftalte rammer – og med mulighed for lang afdragsfrihed, så I kan frigøre likviditet til den daglige drift, nye investeringer eller til forbedringer af ejendommen.

Få mere at vide 

Øvrige finansieringsmuligheder