Bæredygtighed: Få sparring og adgang til finansiering

Hvorfor er det en god idé at tale bæredygtighed med os? Den grønne omstilling og behovet for ESG-data stiller stigende krav til virksomheder. Når din virksomhed ønsker at tage næste skridt i en mere bæredygtig retning, kan vi derfor hjælpe dig med sparring, viden og adgang til finansiering.

Tal med os om bæredygtighed

b8bc32c7-9115-4cf3-a122-86272c68bdc8Bæredygtighed og ESG hos Danske Bank  Få del i vores viden

I Danske Bank hjælper vi virksomheder i alle størrelser og brancher med indsigter i udviklingen inden for ESG, så de får et bedre afsæt for strategiske valg. 

Få mere at vide herGrøn  finansiering 

Når du skal finansiere dine grønne initiativer og projekter, kan et grønt lån være være løsningen. Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning. 

Læs mere om grønne lånGrøn leasing af firmabiler

Gennem Nordania Leasing tilbyder vi grøn leasing - fleksible firmabilløsninger med fokus på at reducere CO2-udledningen. 

Læs mere om grøn leasingBæredygtige succeshistorier

Lad dig inspirere af en række af vores kunder, som har forankret bæredygtighed i virksomhedens strategi, værdigrundlag og produkter.

Se kundehistorier

Guide: I gang med en grønnere retning

Hvis din virksomhed ønsker at tage et skridt i en mere grøn retning, er der en række ting, du med fordel kan overveje for at komme godt i gang.

Se de gode råd 

Nyheder om bæredygtighed


Danske Bank styrker kundedialog om ESG

Nyt træningsforløb skal styrke 335 rådgiveres viden om ESG og sikre at Danske Bank endnu bedre kan støtte erhvervskunderne i den bæredygtige omstilling.

Læs mere her


ESG: Et spørgsmål om at fremtidssikre din virksomhed

Mange virksomheder arbejder benhårdt på at blive klar til ESG-rapportering fra regnskabsåret 2024. Virksomhedsstifter kalder processen ”stressende og uoverskuelig”, mens bankens erhvervskundechef understreger vigtigheden af, at man finder svarene internt i virksomheden.

Læs artiklen her


Nyt værktøj skal klæde virksomheder på til bæredygtighedskrav

Danske Bank lancerer i partnerskab med Lederne og Deloitte et gratis digitalt værktøj, ESG Profilen, der kan hjælpe virksomheder i arbejdet med bæredygtighed.

Læs mere her

Få svar på de mest stillede spørgsmål om bæredygtighed 


Har du andre spørgsmål til bæredygtighed og ESG? 

Kontakt din erhvervsrådgiver, ring til os på 45 14 00 00 eller udfyld vores kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes
Show more rows: All table rows are already visible for screen readers.
Show less rows: All table rows are already visible for screen readers.