Finansiering af din grønne omstilling


Hvordan tager du de næste skridt i en grønnere retning for din virksomhed? Og hvordan balancerer du behovet for grøn omstilling med de udfordringer, du møder i en omskiftelig makroøkonomisk situation?

Sparring, viden og adgang til finansiering er vigtigt, når du står over for initiativer i din grønne omstilling, ikke mindst i en tid med stigende energipriser. Fortæl os om dine overvejelser, og lad os tale om, hvordan du kan finansiere dine grønne projekter.

Hvis du er Danske Bank-kunde så tag en snak med din rådgiver. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigt muligt for en snak omkring, hvordan vi kan understøtte din virksomheds grønne omstilling. 

Kontakt mig


Du kan læse mere om Danske Banks produkter og services til understøttelse af viksomheders arbejde med bæredygtighed og ESG her 

Læs mere

 

Gode råd, når du overvejer at gå i en grønnere retning

Hvis din virksomhed ønsker at tage skridt i en mere grøn retning, er der en række ting, du med fordel kan overveje for at komme godt på vej.

Se de gode råd
De er lykkes med deres grønne omstilling

Se, hvordan tre af vores kunder har omsat bæredygtighed til forretningsmuligheder:


Grønne mil i sort branche

Hos transportvirksomheden, H. Daugaard, ønsker man at gå forrest ved at implementere bæredygtige løsninger i hele forretningen.

Læs mere

Vestre - grønne mestre

Møbelfirmaet Vestre har blandt andet indrettet Times Square i New York, King's Cross i London og Aker Brygge. Nu bygger de verdens mest miljøvenlige møbelfabrik.

Læs mere

Nyt liv til madrasserne 

Bramming Plast-Industri A/S ligger ikke på den lade side. De har nemlig taget hul på en cirkulær løsning og genbruger råvarer i produktionen.

Læs mere

Grønne lån til grønne projekter


Når du skal finansiere dine grønne initiativer, kan grønne lån være en mulighed. Med grønne lån kan du finansiere bestemte projekter og aktiver, der understøtter den grønne omstilling. Det kan for eksempel være, at du vil investere i vind- og solenergi eller eldrevne køretøjer, eller måske vil du have en energieffektiv ejendom.

Mere om grønne lån

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.

Indholdet hentes