Find din vej i den grønne omstilling

Der er høje forventninger til, at danske virksomheder tager del i den grønne omstilling – og det har betydning for den måde, de driver forretning på. Man kan sige, at grøn omstilling er blevet et grundvilkår for virksomhederne.

Både kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter stiller stigende krav om en mere bæredygtig forretning, og det kan være komplekst at finde vejen til at balancere bæredygtighed med god forretning.

Hvordan tager du de næste skridt mod en mere bæredygtig fremtid for din virksomhed? Sparring, viden og adgang til finansiering er vigtigt, når du skal i gang med eller sætte fart på din omstilling. Fortæl os om din virksomheds grønne projekter, og lad os tale om, hvordan du kan finansiere dem.

 

209a614a-0093-47d1-939b-6961a5e5f6e6


Vi kan hjælpe med finansiel sparring til din grønne omstilling

Hvis din virksomhed ønsker at tage skridt i en mere grøn retning, er der en række ting, du med fordel kan overveje for at komme godt på vej.

Se de gode råd

Grønne lån til grønne projekter

Når du skal finansiere dine grønne initiativer, kan grønne lån være en mulighed. Med grønne lån kan du finansiere bestemte projekter og aktiver, der understøtter den grønne omstilling. Det kan for eksempel være, at du vil investere i vind- og solenergi eller eldrevne køretøjer, eller måske vil du have en energieffektiv ejendom.

Uanset om et grønt lån er den rette finansiering til dine initiativer, kan du tale med os om, hvordan du kan finansiere din virksomheds omstilling. Sammen finder vi den finansiering, der passer bedst til din virksomhed og din strategi.

Mere om grønne lån

 

Tal med os

Få finansiel rådgivning og sparring, så du kan komme godt på vej, når du skal i gang med tiltag i din grønne omstilling.

Book møde

Lad dig inspirere af vores kunder

Hør, hvordan nogle af vores kunder har omsat bæredygtighed til forretningsmuligheder.


TransportHos den internationale logistikvirksomhed,
H. Daugaard, ønsker man at gå forrest ved at implementere bæredygtige løsninger i hele forretningen – og intet bæredygtigt initiativ er for småt

H. Daugaard speeder op for bæredygtige løsninger i transportsektoren


EjendomFra valg af lokale håndværkere, til tekniske komponenter og finansieringsstrukturen bag byggeriet. Grønne lån fra Realkredit Danmark og Danske Bank var et helt naturligt valg for bygherren.

Hotel Alsik: Det grønne fyrtårn mod syd


ProduktionPandemien gjorde det tydeligt for mange forbrugerne, hvad et mindre menneskeligt aftryk gør ved vores klode. Det har i kølbandet på genåbningen fået flere og flere forbrugere at søge mod virksomheder med et tydeligt fokus på bæredygtighed - og det er kommet virksomheden Skandinavisk til gode.

Skandinavisk: Her kommer bæredygtighed før bundlinjen

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.