Når du har brug for dokumenter til din revisor, kan du kan nemt uploade revisorforespørgslerne til os. Så modtager du alle dokumenterne digitalt inden for kun to hverdage, og samtidig slipper du og din revisor for en masse papirdokumenter.

Der er flere nemme løsninger:
Der er tre muligheder for at sende revisorforespørgsler til os digitalt

  • Hvis din virksomhed bruger District, kan du eller din revisor bestille dokumenterne direkte i District.
  • Din revisor kan bestille dokumenterne på vores revisorportal.
  • Din revisor kan bestille dokumenterne via Brevio.

Alle løsninger er sikre og nemme at bruge.

Har du District? Send revisorforespørgsler i District

Gå til District

Få din revisor til at sende forespørgsler

Læs mere

Sådan sender du revisorforespørgsler i District
I District kan du nemt sende dine revisorforespørgsler under “Andre services”, så modtager du dokumenterne direkte i District.

Du kan også lade din revisor gøre det for dig. Revisoren behøver ikke en fuldmagt fra dig, men skal blot have de nødvendige adgangsrettigheder i District.

Sådan sender din revisor forespørgsler via revisorportalen
Din revisor kan også uploade revisorforespørgsler og modtage dokumenterne på revisorportalen. Det er en nem og sikker løsning, hvor man som revisor kan logge på med MitID og se alle revisorforespørgsler i én oversigt. Husk, at din revisor skal have en fuldmagt fra dig for at bruge revisorportalen.

Hvis du vil have mere at vide om revisorforespørgsler, og hvordan du nemt får fat på dokumentationen til din revisor, så ring til os på 45 14 00 00.

Sådan sender din revisor forespørgsler via Brevio
Danske Bank har indgået et samarbejde med Brevio for at forenkle revisionen både for dig som kunde og for din revisor. Brevio har en aftale med flere store revisionshuse i Norden.

Via Brevio kan din revisor oprette revisorforespørgslen, som du som virksomhedsejer godkender, før den sendes til os. Vi sender dokumenterne digitalt til Brevio, hvor din revisor kan hente dem. Er der brug for flere detaljer eller yderligere materiale, kommunikerer vi med din revisor via Brevio.