Det nye partnerskab betyder også, at vi ændrer vilkårene, så de fordele, der vedrører Danske Forsikring, ikke indgår i kundeprogrammet efter 1. juli 2019. Til gengæld tilbyder vi nu alle vores kunder de særlige fordele gennem Tryg.

Hvis du er kunde i Danske Forsikring i dag, kan du læse mere om dine fordele her.

Hurtig hjælp og tips til at undgå skader

Som Private Banking-kunde har du adgang til helt særlige fordele i Tryg. Udover at forsikre, når skaden er sket, har Tryg stort fokus på forebyggelse. Det er blandt andet adgang til telefonisk VIP-kundeservice og bolighjælp med i din husforsikring, så du eksempelvis kan få fjernet et træ, der er ved at vælte ned i dit hus.

Du kan læse om alle fordelene her.

Vær med til at skabe tryghed

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden. TrygFonden støtter hundredvis af aktiviteter over hele landet, f.eks. kystlivredning, hjertestartere og besøgshunde.

Du har mulighed for at få bonus

Som kunde i Tryg er du også medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg. TryghedsGruppen har de seneste fire år givet en del af sit overskud tilbage til de danske kunder som en bonus – i 2019 fik Trygs kunder udbetalt 8 procent af det, de betalte for deres forsikringer året før.

Se flere fordele

Kontakt din Private Banker, som vil hjælpe med at booke møde med en Tryg-assurandør eller se flere fordele her.

Se flere fordele