Amerikansk politik, investering og sikkerhedspolitik - banen er kridtet op til årets New York Summit, og i år kan du få et kig under kølerhjelmen.

 

bb841a3d-00090249-8f1cfdfe

 

Sådan foregik det til New York Summit 2018.

Igen i år samlede Danske Bank en stribe prominente internationale politikere, økonomer og meningsdannere til række taler om investering i det helt store perspektiv til konferencen New York Summit, som i år havde overskriften “Under the Hood”. Det handlede bl.a. om amerikansk indenrigs- og udenrigspolitik, den kinesiske vækstmodel, investering i et bull-marked der løber på niende år, ESG, sikkerhed, overvågning og meget mere.

Talerlisten inkluderede bl.a. Paul Krugman, seniorrådgiver ved Albright Stonebridge Group og hovedforhandler ved atomaftalen med Iran, og Stephen Moore, analytiker og tidligere økonomisk rådgiver for Donald Trump-kampagnen.

Dagbøger fra New York Summit

New York Summit henvender sig primært til institutionelle investorer, men for at give alle andre interesserede et indblik i, hvad der foregår, bragte vi i år de største oplevelser og key takeaways fra talerne på vores LinkedIn-kanal gennem en dagbog skrevet af chefstrateg Tine Choi Danielsen.

Dag 1: ”What a rollercoaster!” om investering og amerikansk politik

Dag 2: ”Masser af stof til eftertanke” om megatrends og sikkerhed

Dag 3: ”Tro ikke på alt, hvad du hører og ser” om sikkerhed (fortsat)

Den absolutte top i finans, politik og sikkerhed

Atilla Olesen, leder af Danske Banks Asset Management, fortæller om konferencen:

"Vi er glade for at vi har kunnet gøre det muligt for kunderne, via Danske Bank Wealth Management, at få adgang til den absolutte verdenstop inden for investeringer, finans, geopolitik og sikkerhedspolitiske spørgsmål."

Han fortsætter:

"Jeg oplevede en række fremtrædende og inspirerende talere, der kastede lys over blandt andet amerikansk politik og investeringstendenser, som er årets temaer. Vi dykkede ned i globale investeringer, udviklinger inden for ansvarlig investering og sikkerhedspolitik. Her midt i Trumps præsidentperiode diskuterede vi også fremtiden for amerikansk politik – både ud fra et demokratisk og republikansk perspektiv."

New York Summit foregik fra 19-21 november 2018.