Dem vil vi gerne give mulighed for at stemme på et oplyst grundlag. Derfor inviterede vi i sidste uge fire politikere fra fire forskellige partier ind til at præsentere dem selv og deres politiske mærkesager eksklusivt for det unge segment.

De inviterede politikere var:

  • Lars Berg Andersen, Liberal Alliance
  • Martin Geertsen, Venstre
  • Ida Auken, Radikale Venstre
  • Peter Hummelgaard Thomsen, Socialdemokratiet

Efter hver af de fire politikere havde indtaget scenen, fik publikum mulighed for at spørge politikerne om, deres holdning til forskellige politiske emner, der lå lige netop dem på hjertet.

Den uhøjtidelige dialog startede ved flere tilfælde yderligere spørgsmål og da tiden slap op for spørgerunden, var der stadig flere hænder i vejret blandt de mange engagerede, unge mennesker i salen.

Vi håber, de mange fremmødte publikummer er blevet lidt mere sikker på deres politiske ståsted og føler sig klar til det kommende folketingsvalg.

Aftenens moderator, Mads Steinmüller tog i mod adskillige spørgsmål fra publikum.


Om Private Banking Young

Private Banking Young er som skrevet tidligere et skræddersyet tilbud til unge, kommende Private Banking-kunder i alderen 18 til 27 år. Løsningen giver blandt andet adgang til en personlig Private Banker, der har særligt kendskab til unges økonomiske behov, samt til events og sociale arrangementer, hvor dine børn kan styrke deres økonomiske forståelse og netværke med andre unge i samme situation.

Vores valg-event var blot ét af de mange events, vi holder for vores Private Banking Young kunder i løbet af året. Hvis du mener, Private Banking Young lyder som noget, der kunne være relevant eller interessant for dit barn eller en anden bekendt at blive en del af, kan du kontakte din Private Banker og høre om muligheden for at blive en del af segmentet.

Ring til din Private Banker eller til Private Bankings hovednummer og hør mere:
45 13 00 00