Hvad byder fremtiden for Europa?

En nobelprisvinder, en økonom, et medlem af Europa-Parlamentet og en forhenværende udenrigs- og forsvarsminister fra et at EU's største lande var alle på scenen til European Summit og gav deres bud på, hvad fremtiden indeholder for Europa.

European Summit er en årligt tilbagevendende konference for institutionelle investorer med deltagere og talere fra Norden og resten af Europa.

Se her, hvordan det foregik:

9eda8085-00090249-345eb29e

Fælles for talernes pointer var, at Europa befinder sig i en situation, hvor både voksende nationalisme, markedsdynamik, sikkerhedspolitik og finanspolitiske begivenheder gør fremtiden mindre forudsigelig, end vi har været vant til i Europa. Med det udgangspunkt præsenterede de hvert deres perspektiv på, hvor Europa er på vej hen, og hvad der skal til for at sikre et stærkt Europa fremover.

”Vi håber, at vi kunne give vores kunder et nyt perspektiv og indsigter, der kan hjælpe dem i deres investeringsbeslutninger”, udtaler Lars Tranberg Rasmussen, moderator på konferencen og senior portfolio manager i Danske Bank Asset Management.

Talerlisten inkluderede:

Dr. Bengt Holmström, professor ved MIT og nobelprismodtager i økonomi

Dr. Holger Schmieding, cheføkonom ved Berenberg

Radek Sikorski, tidligere forsvars- og udenrigsminister i Polen

Morten Løkkegaard, medlem af Europaparlamentet

Hold øje med Danske Bank Private Banking på LinkedIn for at se længere interviews med de enkelte talere.

Følg os på LinkedIn

Få alle fordelene i dag. Bliv Private Banking kunde i Danske Bank