Mange af vores kunder har givet udtryk for at de ønsker at give noget af deres formue videre enten som arveforskud eller som en økonomisk gave, så de stadig kan opleve at glæde modtageren og selv opleve lykken ved at give.

Hvis du selv har haft eller har et ønske om at give noget af din formue videre til et barn, barnebarn eller en helt tredje, er der dog en del du skal tage højde for. For hvordan er det nu lige med afgifter, skat og eventuelle aftaler om tilbagebetaling, hvem må man give gaver til, hvor store beløb må og kan man give og hvorfor beløbet 65.700 kroner særligt interessant?

Alt det og meget mere vil vi i vores nye Danske Banks Private Bankings Podcast give svar på.

Til at gøre os klogere på emnet, har vært og investeringsspecialist, Mads Steinmüller inviteret Pernille Nørredam Brandorf, der er advokat i vores i juridiske afdeling samt afdelingschef i Danske Banks skatteafdeling, Neel Frederikke Gronemann med en tur i podcaststudiet.

Listen to "#1 - Rundt om arv og gaver" on Spreaker.

Podcasten er markedsføringsmateriale fra Danske Bank. Udtalelserne i podcasten er ikke rådgivning eller en anbefaling. Udtalelserne er ikke et tilbud eller en opfordring til at købe eller sælge et finansielt instrument. Kontakt altid din private banker og dine professionelle rådgivere omkring juridiske-, skatte-, finansielle- og andre forhold, inden du foretager en investering eller andre økonomiske dispositioner.