Fremtiden kalder på bæredygtige løsninger, og vi mener, at investeringer, der tager højde for bæredygtighedsaspekter, vil skabe bedre langsigtede afkast. Derfor er Danske Bank på rejse, hvor vi styrker arbejdet med at integrere disse ESG-parametre i alle vores investeringer.

’Our Sustainable Journey’

Danske Bank introducerede i 2018 en ny strategi for bæredygtige investeringer, og siden da har vi styrket arbejdet for at integrere bæredygtighed, når vi investerer på vegne af vores kunder.

For at tegne et billede af, hvor til vi i løbet af første år er nået, har vi netop udgivet rapporten Our Sustainable Journey, som blandt andet konkluderer, at 87% af vores porteføljeforvaltere har ESG som en naturlig del af deres arbejde, når de udvælger investeringer til kunderne. Målet er, at 100% har ESG inkluderet i deres investeringsbeslutninger i 2020.

Se med her, hvor vores chef for bæredygtige investeringer, Ulrika Hasselgren, fortæller om, hvordan vi arbejder med at integrere ESG:

1e455f18-00090249-54613e66

Læs hele rapporten ’Our sustainable journey’

Læs rapport

Hvad betyder det for kunder i vores investeringsforeninger?

Principperne for arbejdet med bæredygtige investeringer dækker alle investeringsforeninger forvaltet af Danske Banks investeringsteams. Det betyder, at du som kunde i disse kan være sikker på, at din investering bliver forvaltet efter principperne.

Læs mere hvordan vi arbejder med bæredygtighed her:

Bæredygtige investeringer