Pakke til den mindre virksomhed

Danske Business Plus er en god bankløsning, hvis du driver en mindre virksomhed. Du får flere konti og adgang til vores prisvindende digitale løsninger.

  • Adgang til vores professionelle netbank Business Online
  • Op til 5 konti
  • Mulighed for flere brugere i netbanken
God administrationsløsning til mindre og mellemstore virksomheder
Hvis din virksomhed har brug for flere konti, eller hvis I er flere om at håndtere økonomien, så kan Danske Business Plus være den rigtige løsning. 

Med denne pakke får virksomheden professionelle værktøjer til styring af økonomien i vores prisvindende løsning Business Online. Her får I fuldt overblik over virksomhedens konti i realtid.  Derudover kan I tilpasse Business Online til jeres behov gennem en række specialiserede moduler som blandt andet Likviditetsstyring, Markets Online og Cash Management-services.

Med en Danske Business Plus kan op til fem medarbejdere få adgang til Business Online. Medarbejderne kan tildeles forskellige rettigheder, alt efter hvad de skal bruge systemet til.

Professionel løsning for op til fem brugere
Danske Business Plus er udviklet specielt til virksomheder, der har brug for professionel virksomhedsadministration, men ikke behøver mere end fem erhvervskonti og netbanksbrugere. Hvis din virksomhed ligger i denne kategori, kan Danske Business Plus være den rigtige løsning.

Find den rigtige løsning til din virksomhed
Hvilken af vores pakkeløsninger er den rigtige for din virksomhed? Her følger et lynoverblik over vores tre erhvervspakker:

Danske Business One: Målrettet enkeltmandsvirksomheder eller virksomheder med helt enkle behov.

Danske Business Plus: For den mindre eller mellemstore virksomhed med en relativt simpel økonomi.

Danske Business Pro: For den mellemstore virksomhed med mere avancerede behov. 

Her kan du sammenligne fordelene i vores kontopakker.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000.