Løsning til den mindre virksomhed

Danske Business Plus er en god bankløsning, hvis du driver en mindre eller mellemstor virksomhed med en relativt enkel økonomi, men samtidig har behov for flere konti og udvidede muligheder i netbanken.

  • Adgang til vores udvidede netbank Business Online
  • Op til 5 konti
  • Mulighed for flere brugere i netbanken

God løsning til mindre og mellemstore virksomheder
Hvis din virksomhed har brug for flere konti, eller hvis I er flere om at håndtere virksomhedens økonomi, så kan Danske Business Plus være den rigtige løsning. Danske Business Plus er udviklet specielt til virksomheder, der har brug for udvidede muligheder for at styre økonomien i netbanken, men som ikke behøver mere end fem konti.

Hvad indeholder Danske Business Plus?
Med denne løsning får virksomheden op til fem konti, en kortløsning og adgang til at styre økonomien i vores udvidede netbank Business Online. Her får du nemt overblik over konti, betalinger og kort, og du kan give flere brugere adgang og tilpasse Business Online til din virksomheds behov.

Du kan integrere Business Online med dit økonomisystem og tilknytte en række specialiserede moduler – for eksempel Likviditetsstyring, Markets Online og Cash Management-services, og brugerne kan få forskellige rettigheder, alt efter hvad de skal bruge systemet til.

Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder Danske Business Plus til visse udenlandsk ejede virksomheder, og at de tilknyttede konti er driftskonti i danske kroner.

Find den rigtige løsning til din virksomhed
Hvilken løsning er den rigtige for din virksomhed? Her kan du få overblik over vores tre basisløsninger:

Danske Business One: For enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med helt enkle finansielle behov.

Danske Business Plus: For mindre og mellemstore virksomheder med en relativt enkel økonomi.

Danske Business Pro: For mellemstore virksomheder med mere komplekse finansielle behov. 

Her kan du sammenligne fordelene i vores basisløsninger.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller
70 133 000.

 

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.