• Adgang til District, vores finansielle platform for virksomheder
  • Op til 5 konti
  • Mulighed for flere brugere i District

God løsning til mindre og mellemstore virksomheder
Hvis din virksomhed har brug for flere konti, eller hvis I er flere om at håndtere økonomien, så kan Danske Business Plus være den rigtige løsning. Danske Business Plus er udviklet specielt til virksomheder, der har brug for udvidede muligheder for at styre økonomien, men som ikke behøver mere end fem konti.

Hvad indeholder Danske Business Plus?
Med denne løsning får virksomheden op til fem konti, en kortløsning og adgang til at styre økonomien via District, vores finansielle platform for virksomheder. Her får du nemt overblik over konti, betalinger og kort, og du kan give flere brugere adgang og tilpasse District til din virksomheds behov.

Med District får du alt det, du skal bruge til den daglige økonomi. Og så kan du vælge ekstra moduler efter behov, så du får en løsning, der passer præcis til din virksomhed. Det kan for eksempel være moduler, der hjælper dig med at forudsige likviditeten, håndtere risikoen ved international handel eller styre jeres firmakort. Du kan også give brugerne forskellige rettigheder, alt efter hvad de skal bruge systemet til.

Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder Danske Business Plus til visse udenlandsk ejede virksomheder, og at de tilknyttede konti er driftskonti i danske kroner.

Find den rigtige løsning til din virksomhed
Hvilken løsning er den rigtige for din virksomhed? Her kan du få overblik over vores tre basisløsninger:

Danske Business One: For enkeltmandsvirksomheder og virksomheder med helt enkle finansielle behov.

Danske Business Plus: For mindre og mellemstore virksomheder med en relativt enkel økonomi.

Danske Business Pro: For mellemstore virksomheder med mere komplekse finansielle behov. 

Hvilken bankløsning er den bedste for din virksomhed?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er vi klar til at hjælpe. Kontakt os på 70 133 000 eller erhvervdirekte@danskebank.dk – eller book et møde.

 

Book møde