Gå til hovedindhold

Mellemfinansiering

Mellemfinansiering kan sikre din virksomhed finansiel frihed i kortere perioder – oftest indtil en anden indtægt modtages. Det kan for eksempel være indtil en realkreditfinansiering falder på plads eller til at betale håndværkere og andre udgifter frem til leveringen af et byggeprojekt.

Mellemfinansiering er en midlertidig kassekredit, der – som navnet antyder – sikrer din virksomhed finansiering i en afgrænset periode, indtil en anden indtægt modtages. Det kan eksempelvis bruges, indtil en realkreditfinansiering falder på plads. Mellemfinansiering kan også bruges til at betale håndværkere og andre udgifter frem til leveringen af et byggeprojekt.

Med mellemfinansiering bevarer din virksomhed med andre ord den finansielle frihed, mens I venter på en konkret indtægt.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mellemfinansiering eller andre finansieringsmuligheder.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for hjælp til at afklare, hvad der er den bedste finansieringsform for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000. Du er også velkommen til at booke et møde.

Book møde

Øvrige finansieringsmuligheder

 • Kassekredit
  For mange virksomheder er en kassekredit en god måde at sikre, at man kan håndtere udsving i cash flow uden at risikere at mangle likvide midler. Vi kan hjælpe med både kassekredit og likviditetsstyring.
 • Erhvervslån

   Erhvervslån bruges til udgifter som nye computere, indretning af lokaler, produktionsudstyr, biler og så videre. Det finansieres typisk over 3-10 år.

  Læs mere om erhvervslån >

 • Realkreditlån
 • Leasing

  Leasing kan være et attraktivt alternativ til erhvervslån og realkreditlån, uanset om det gælder finansiering af biler, IT-udstyr eller ejendomme. At lease tingene binder mindre kapital og kan give din virksomhed større fleksibilitet, end hvis du ejer dem.

  Læs mere om leasing

 • Bankgarantier

  En bankgaranti kan være et godt værktøj for din virksomhed, hvis I har brug for at minimere risikoen, når I laver aftaler. Når din virksomhed laver en kontrakt med en kunde, leverandør eller udlejer, kan en bankgaranti således være en del af aftalen.

  Læs mere om bankgarantier

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.