Gå til hovedindhold

Mellemfinansiering

Mellemfinansiering kan sikre din virksomhed finansiel frihed i kortere perioder – oftest indtil en anden indtægt modtages. Det kan for eksempel være indtil en realkreditfinansiering falder på plads eller til at betale håndværkere og andre udgifter frem til leveringen af et byggeprojekt.

Mellemfinansiering er en midlertidig kassekredit, der – som navnet antyder – sikrer din virksomhed finansiering i en afgrænset periode, indtil en anden indtægt modtages. Det kan eksempelvis bruges, indtil en realkreditfinansiering falder på plads. Mellemfinansiering kan også bruges til at betale håndværkere og andre udgifter frem til leveringen af et byggeprojekt.

Med mellemfinansiering bevarer din virksomhed med andre ord den finansielle frihed, mens I venter på en konkret indtægt.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om mellemfinansiering eller andre finansieringsmuligheder.

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for hjælp til at afklare, hvad der er den bedste finansieringsform for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000. Du er også velkommen til at booke et møde.

Book møde

Øvrige finansieringsmuligheder

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.