Gå til hovedindhold

Finansiering til alle formål

Når din virksomhed skal bruge finansiering, er der en række forskellige muligheder. Dem kan du læse om her.

Hver dag laver vi finansieringsløsninger for kunder fra den mindste enkeltmandsvirksomhed til nogle af verdens største virksomheder. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed.

Et ofte overset element, når det kommer til finansiering, er arbejdskapitalen eller Working Capital. Mange virksomheder kan frigøre midler, der mindsker deres finansieringsbehov og dermed renteudgifter, eller øge deres finansieringskapacitet, ved at optimere arbejdskapitalen. Det kan omhandle alt fra effektiv håndtering af debitorer og kreditorer, til sammensætning af virksomhedens optimale låne- og kreditportefølje. 

Nedenfor kan du læse om nogle af de finansieringsmuligheder, vi kan tilbyde. Når det kommer til større finansieringsbehov for mere komplekse virksomheder, er en vare fra hylden dog ofte ikke nok. I de tilfælde starter vi altid med at have en strategisk dialog, og det ender ofte med en skræddersyet løsning. 

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for hjælp til at afklare, hvad der er den bedste finansieringsform for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000. Du er også velkommen til at booke et møde.

Book møde

Overvejer du at investere i en ejendom?

Investering i erhvervsejendom kan være en kompleks beslutning, hvor man både bør tage de forretnings- og finansieringsmæssige forhold i betragtning. Prøv vores nye værktøj til ejendomsanalyse – du kan lave en beregning af din investering og få indsigt i, hvad vi lægger vægt på, når vi vurderer dine muligheder for finansiering.

Prøv værktøjet
Finansieringsmuligheder

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.