Gå til hovedindhold

Finansiering til alle formål

Når din virksomhed skal bruge finansiering, er der en række forskellige muligheder. Dem kan du læse om her.

Hver dag laver vi finansieringsløsninger for kunder fra den mindste enkeltmandsvirksomhed til nogle af verdens største virksomheder. Derfor kan vi også hjælpe din virksomhed.

Et ofte overset element, når det kommer til finansiering, er arbejdskapitalen eller Working Capital. Mange virksomheder kan frigøre midler, der mindsker deres finansieringsbehov og dermed renteudgifter, eller øge deres finansieringskapacitet, ved at optimere arbejdskapitalen. Det kan omhandle alt fra effektiv håndtering af debitorer og kreditorer, til sammensætning af virksomhedens optimale låne- og kreditportefølje. 

Nedenfor kan du læse om nogle af de finansieringsmuligheder, vi kan tilbyde. Når det kommer til større finansieringsbehov for mere komplekse virksomheder, er en vare fra hylden dog ofte ikke nok. I de tilfælde starter vi altid med at have en strategisk dialog, og det ender ofte med en skræddersyet løsning. 

Har du brug for rådgivning?

Hvis du har brug for hjælp til at afklare, hvad der er den bedste finansieringsform for din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervdirekte@danskebank.dk eller 70 133 000. Du er også velkommen til at booke et møde.

Book møde

Overvejer du at investere i en ejendom?

Investering i erhvervsejendom kan være en kompleks beslutning, hvor man både bør tage de forretnings- og finansieringsmæssige forhold i betragtning. Prøv vores nye værktøj til ejendomsanalyse – du kan lave en beregning af din investering og få indsigt i, hvad vi lægger vægt på, når vi vurderer dine muligheder for finansiering.

Prøv værktøjet
Finansieringsmuligheder

 • Kassekredit
  For mange virksomheder er en kassekredit en god måde at sikre, at man kan håndtere udsving i cash flow uden at risikere at mangle likvide midler. Vi kan hjælpe med både kassekredit og likviditetsstyring.
 • Mellemfinansiering

  Mellemfinansiering er en midlertidig kassekredit, der – som navnet antyder – sikrer din virksomhed finansiering i en afgrænset periode, indtil en anden indtægt modtages.

  Læs mere om mellemfinansiering
 • Bankgarantier

  En bankgaranti kan være et godt værktøj for din virksomhed, hvis I har brug for at minimere risikoen, når I laver aftaler. Når din virksomhed laver en kontrakt med en kunde, leverandør eller udlejer, kan en bankgaranti således være en del af aftalen.

  Læs mere om bankgarantier

 • Erhvervslån

  Erhvervslån bruges til udgifter som nye computere, indretning af lokaler, produktionsudstyr, biler og så videre. Det finansieres typisk over 3-10 år.

  Læs mere om erhvervslån

 • Realkreditlån
 • Leasing

  Leasing kan være et attraktivt alternativ til erhvervslån og realkreditlån, uanset om det gælder finansiering af biler, IT-udstyr eller ejendomme. At lease tingene binder mindre kapital og kan give din virksomhed større fleksibilitet, end hvis du ejer dem.

  Læs mere om leasing

 • Til etablering af virksomhed/startup

  Hvis du har brug for finansiering til din virksomheds etablering, er der en række forskellige muligheder. Penge kan fx komme fra din egen opsparing, venner, familier og banken.

  Som startup er det mere relevant at kontakte business angels, venture-fonde, crowd-funding eller offentlige innovationsmiljøer. Få overblik over mulige investorer på the HUB og på +impact, der matcher impact startups med investorer.

  Læs mere i vores guide til opstart af virksomhed.

 • Til større virksomheder

  Er du i en større virksomhed med mere komplekse finansieringsbehov, kan vi naturligvis også hjælpe med det.

  Vores specialister kan hjælpe virksomhedenr, hvad enten det gælder finansiering gennem virksomhedsobligationer, aktieudstedelser, syndikerede lån, Acquisition Finance, Leveraged Finance eller noget helt andet.

  Kontakt din sædvanlige rådgiver eller ring til os på telefon  45 14 00 00.

Andre har også set


Få alle fordelene i dag. Bliv kunde i Danske Bank.