I de fleste byer er der igen liv i gågader og storcentre - og fra mandag den 18. maj kan du også besøge din lokale Danske Bank-afdeling.

Vores filialer og finanscentre åbner igen, og vi er klar til at tage imod kunder og assistere med de daglige bankforretninger igen.

Førsteprioritet er sikkerheden og helbredet

”Kundernes og medarbejdernes sikkerhed og helbred er stadig vores førsteprioritet”, udtaler direktør for Private Banking, Bente Nielsen, og fortsætter: ”Derfor er der stadig nogle af vores Private Bankere, der arbejder hjemmefra. Naturligvis vil de fysiske rammer i filialer og finanscentre vil også være tilpasset, så sikkerheden er i orden. ”

Fortsat mulighed for online-møder med Private Banking

De seneste måneder har vi afholdt alle møder med kunder online, og selvom det ikke er det samme som at mødes ansigt til ansigt, har vi fået meget positiv feedback på møderne. Derfor kan du stadig holde møder med din Private Banker online og få den samme service og rådgivning, som du har været vant til.

Du er selvfølgelig også velkommen til at bruge vores digitale løsninger som har åbnet 24 timer i døgnet.

Bente Nielsen, direktør for Private Banking

Aftal næste møde – kontakt din Private Banker

Uanset om det skal være online eller ansigt til ansigt er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt din Private Banker, og hør nærmere.